Inspirasjon

Nettsider om spill

22. januar, 2015 av

Du har sikkert hørt om spilleautomaten som i 2011 gjorde en nordmann historisk? Mega Fortune er en jackpot spilleautomat som virkelig har underholdt det norske folk. Spillet er i dag en av de mest spilte på online casinoer, og populariteten ser ikke ut til å avta. Faktisk er den så populær at den har fått sin egen oppfølger. Vi skal i denne artikkelen henvise til spillsider som kan fortjene litt ekstra oppmerksomhet fra deg som er interessert i spill og moro.

Dedikerte spillsider

Det er ikke uten grunn at vi innledet artikkelen med denne spilleautomaten. Mange nettstedeiere dedikerer sitt innhold til en bransje eller nisje, og mange slike spillsider er helt klart bra. Men vår subjektive mening er likevel at spillsider dedikert til ett spill eller ett mindre tema, blir bedre og mer informativt.

Ta for eksempel en titt på nettstedet vi henviste til om Mega Fortune. Her får du all informasjon du trenger – enten det er tips til hvordan du spiller eller hvor du bør spille.

Andre informasjonssider

I Norge har vi en rekke informasjonssider om spill. Selvsagt handler ikke alle om gambling. Spill.no er en nettside som samler minispill og har i tillegg dyktige skribenter som skriver om det siste som rører seg i spillverdenen. Dette kan absolutt være verdt å sjekke ut dersom du er spillinteressert.

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar