kjokkenvekt
Gjesteinnlegg

Bli kongen av kjøkkenet med kule vekter

5. mai, 2014 av

Har du lyst til å bli kongen av kjøkkenet, kan det gjøres på mange flere måter enn bare ved å imponere med de kulinariske sidene.  For eksempel kan man kjøpe seg et kult forkle med stilige motiver på, eller hvis man er ekstra kreativ, så syr man et selv. Enten av noen kule gardiner man har liggende, eller andre ting med et lett gjenkjennelig mønster på. Kanskje med noen logoer av favorittfotballaget, ølmerker, eller andre ting man tror kan hjelpe til med å skille seg ut.

Nå er jo ikke spesialdesignede forklær akkurat noen nyhet lenger da de stort sett finnes i alle mulige varianter og fasonger, så hvis man virkelig vil være kongen ved kjøkkenbenken, eller dronningen, for den saks skyld, må man kikke litt på andre ting å imponere med.

Siste nytt på denne fronten er nemlig noen skikkelig kule kjøkkenvekter, nå også i alle mulige utforminger og varianter. Hva med for eksempel en kjøkkenvekt i  telefondesign? Det vil si den ligner på en telefon på en prikk.

Med en slik er man dømt til suksess, spesielt hvis man har invitert andre hjem til seg til middag, og de kanskje gjerne vil gi en hånd med på kjøkkenet, hvor man da setter frem en mobiltelefon, i hvert fall ser det sånn ut, og veier alle ingrediensene på den. Man kan jo bare tenke seg overraskelsen hos gjestene, og de vil nok stille spørsmålstegn både ved hva slags telefon det er, og eventuelt hvilken app man bruker til å veie med. Så vil man skille seg ut, tenk annerledes.

av:

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar