Gjesteinnlegg

Bingo på mobilen

26. september, 2013 av

Flere og flere har tatt i bruk mobilen til langt mer enn ringing og tekstmeldinger etter at smarttelefonene kom inn på markedet. Noe som har åpnet seg opp er bingo på mobilen, hvor du kan spille uansett hvor du befinner deg. Den store fordelen med bingo på mobil sammenlignet med bingo på datamaskinen din er at du kan spille på toget, bussen, flyet eller hjemme i sofaen. Mange bingotilbydere har begynt å tilby dette allerede, og som regel er det bare å laste ned en app, så er man i gang.

Unibet er en av aktørene som har begynt med bingo på mobilen, og de har et bredt utvalg av mange spill. En fordel ved å velge Unibet er at de har kundeservice på norsk, samt er en kjent og stabil aktør som vet hva kundene ønsker. Blant spillene du kan spille på mobilen hos Unibet er 90-ball, 75-ball, Speed Bingo og Variant Bingo. Med et så stort utvalg av spill, så skal det ikke være vanskelig å finne noe som er gøy.

Det er muligheter for store gevinster når man spiller bingo på nettet, ettersom man kan treffe på en jackpot. Det er snakk om flere hundretusener av kroner dersom man er heldig og får jackpot. Det skal riktignok mye til, så det er nok bedre å gå for de mindre gevinstene. Spiller du bingo på mobilen har du fortsatt muligheter til å få jackpot, slik som på datamaskinen.

Selv om det er flest kvinner som spiller bingo, så finnes det nok noen menn som søker spenning gjennom bingo på nettet. Bingo har lenge vært dominert av kvinner, og det vises blant annet gjennom navnet til den ene av bingotilbyderne som retter seg mot det norske markedet. Maria Bingo har blitt en solid aktør, og er kanskje en av de mest brukte i dag. Man ser stadig vekk reklame for Maria Bingo på tv-skjermen, og det vitner om et enormt markedsføringsbudsjett.

Hvis du interesserer deg for bingo, og ønsker å spille bingo på nett via mobilen, så anbefaler vi å ta turen innom Bingo.com. Denne aktøren er internasjonal og har vært på nett i mange år allerede.

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar