Gjesteinnlegg

Sliter du med å finne riktig kredittkort?

2. mars, 2013 av

Det er på ingen måte lett å finne et kredittkort som passer deg best. Hvert kredittkort er unikt, og innehar fordeler for deg som bruker den. Din oppgave blir derfor å finne kredittkortet med de gunstigste rentebetingelsene, mange rentefrie dager og fordeler som passer deg – shopper du mye i skobutikker, klesbutikker eller kjører du mye bil?

Benytt deg av fordelene

Kredittkort har på mange måter fått litt ufortjent kritikk. Det er selvfølgelig ikke økonomisk lurt å leve på kreditt, men om man har en god økonomi fra før. oppfordrer vi deg virkelig til å sjekke ut kredittkort likevel – det er nemlig da du kan spare penger!

Du får utrolig mange fordeler med kredittkort. Du kan få rabatter i alle verdens sko- og klesbutikker, samt gratis reiseforsikring, billig leiebil og fantastiske drivstoffrabatter.

Privat365 har blitt kåret til det beste kredittkortet i mange år, grunnet sin fantastiske drivstoffrabatt hos Esso-butikker, og cashback hos bensinstasjoner over hele verden. Du kan nesten spare en hele krone per liter du fyller med dagens drivstoffpriser – dette kan bli utrolig masse penger i løpet av ett år!

Her kan du sammenligne kredittkortene

Med en jungel av forskjellige norske aktører, der alle har sine fordeler og ulemper, er det lurt å sammenligne mulighetene. Dette kan du enkelt gjøre hos www.kredittkort.no – Norges beste aktør på sammenligning av norske kredittkort. Her kan du, ved noen enkle tastetrykk, komme direkte til søknadsskjema for ditt anbefalte kredittkort.

Webmaster på Bloggermagasinet.com - Jobber til daglig som SEO Manager hos MOVE Entertainment.

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar