Bloggpromoer

Fotballreiser

20. februar, 2013 av

Å reise på fotballreiser til England er svært populært, nesten en folkesport. Fotball i verdensklasse og lav pundkurs frister mange til å ta en tur. Med større konkurranse i flymarked fra Norge til England er det lett å bestille fotballreiser uten at det koster deg for mye penger.

Fotballpakkene innholder hotellovernatting og fotballbilletter til en rimelig pris.

Fotballreiser til England, fotballens forjettede land, bør innholde et besøk på nærmeste pub både før og etter kampen. Det synges på britisk pub og stemningen er god – Manchester, London og Liverpool er alle store fotballbyer. Tar du med familien er sightseeingmulighetene uendelige hvis du har interesse utenom fotballen.

Webmaster på Bloggermagasinet.com - Jobber til daglig som SEO Manager hos MOVE Entertainment.

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar