jauone
Inspirasjon

One.com

29. august, 2012 av

Det er en stor fordel å ha eget domene, også når man blogger. Man står fritt til å skrive og legge ut alt man vil, og det finnes ingen retningslinjer rundt annonsering eller liknende. Vi anbefaler å kjøre på bloggplattformen WordPress, som vi forøvrig har laget en egen guide til hvordan man legger opp på domenet.

Webhotell og domene er alt du trenger for å komme i gang. Du kan kjøpe begge deler hos One.com – som er det rimeligste webhotellet på nett. Kvaliteten er god, i hvert fall hvis det bare er snakk om en blogg.

> Klikk her for å kjøpe webhotell og domene!

Finn domene som passer godt for deg

Det er mange kule domener, som ikke er opptatt. Det vanligste er å kjøpe et .com-domene, fordi man må ha et norsk-registrert foretak hvis man skal ha .no.

Har du en blogg på blogg.no eller liknende, kan det være lurt å sikre seg samme domene-navn, eller finne på noe helt nytt, og begynne på en frisk ny start.

Ikke vær redd for å tjene penger på bloggen din

Den største fordelen med å ha et eget domene, er friheten, som vi allerede har nevnt. Hos blogg.no kan man ikke, uten tillatelse, legge ut reklame eller andre ting man tjener penger på. Når du derimot er på et eget domene, står du helt fritt til dette.

Webmaster på Bloggermagasinet.com - Jobber til daglig som SEO Manager hos MOVE Entertainment.

Les alle innlegg av

3 kommentarer

  1. tyggis sier:

    Rimeligste webhotellet på nett, og man får det man betaler for…

  2. Kenneth sier:

    Det er helt riktig, men det er et mye bedre alternativ en gratis-plattformer som blogg.no. Jeg anbefaler One.com som førstegangs til alle som vil blogge – som en hobby.

  3. Ingen som driver litt på nett burde anbefale one dot com, det er et meget dårlig råd! Sjekk ut Host1, de er rimelig og meget gode og de har affiliateprogram ;-)

Skriv en kommentar