groupon-logo
Inspirasjon

Groupon.no

16. juli, 2012 av

Groupon er et forholdsvis nytt nettsted, som virkelig har satset hardt – og vunnet. Prinsippet er at forbrukere alltid skal kunne finne frem til de beste avtalene, uansett om det er kjøp av fysiske varer, eller reiser og billetter.

Uansett hvor du bor eller holder til, kan du finne dealer på Groupon.no, enten i byen du er i, eller veldig i nærheten. På denne måten vil du alltid finne de beste tilbudene, og totalt sett kanskje spare flere tusen kroner i løpet av et år. Som Groupon selv sier, kan man finne rabatter opp til 70% på ulike deals i forskjellige steder rundt om i Norge og resten av verden.

Kuponger

Det er først og fremst på kupong at man kan spare opptil 70 prosent, og mer til. Her velger du riktig by, slik at du får opp de forskjellige godbitene hele tiden. Denne listen oppdateres også hele tiden, slik at det er greit å komme innom i ny og ned, for at du skal være sikker på at alt er med.

For å komme dit, går du til undersiden kupong for å starte.

Husk at du kan spare masse penger på dette, og det lønner seg å holde seg oppdatert på de forskjellige undersidene.

Webmaster på Bloggermagasinet.com - Jobber til daglig som SEO Manager hos MOVE Entertainment.

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar