Foto: Silje Louise
Info

Vil du bli ansvarlig redaktør?

21. november, 2011 av

Nå har det seg slik at jeg har en trist nyhet til dere. Jeg (Caroline) har dessverre ikke tid eller kapasitet til å drive Bloggermagasinet videre. Det er et arbeid som tar litt tid, og ikke minst engasjement. Passer ikke for meg med jobb, studier og andre saker å gjøre. Derfor er jeg dessverre nødt til å legge ned hele siden om ingen andre kan overta min administrative oppgave. Om det er noen av dere som ønsker å overta kan dere kontakte meg på post (alfakrøll) bloggermagasinet.com. Jeg må også si at om du overtar er det en årlig faktura fra domeneselskapet, One.com, på kr 275.

Jeg blir selvfølgelig glad om noen av dere overtar! Om ikke vil Bloggermagasinet forsvinne ut fra nettet ca. i november 2012, da det årlige domeneabonnementet går ut.

Om du vil overta vil jeg gjerne ha mail om dette innen søndag 27. november 2011. Min oppgave består per i dag av å administere siden og mail.  Jeg legger ut anbefalte innlegg, legger inn gjesteinnlegg, skriver selv, administrerer alt dette på mail og delegerer oppgaver. Jeg administerer også bildebanken vår på Flickr, Twitterkontoen vår og siden vår på Facebook. Alt foregår på WordPress, så en fordel om du har erfaring her.

Håper på positive svar!

Foto: Silje Louise – fotosh.net

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

1 kommentar

  1. Lily Martine sier:

    Bare synd det er en så stor oppgave, og ikke minst burde man ha noen “år på ræva” som de sier. Man kunne jo laget en ordning hvor flere personer går sammen som redaktører sammen. Det hadde jo vært en idé?

Skriv en kommentar