5821806985_a252d22c60_b
Bloggskatter & Fotografer

Prosjekt 365

15. november, 2011 av

Det er mange som har kastet seg på “prosjekt 365″ de siste årene, som går ut på å gjøre noe hver dag og dele det på internett. Noen har laget en matrett hver dag, noen har tegnet noe hver dag mens andre kanskje blogger hver dag. Har du tenkt å starte ditt eget prosjekt på nyåret? Her kommer noen tips om bloggere som har sine egne prosjekt.

365 & Unstuck

Det var denne siden som fikk meg inspirert til å skrive dette innlegget. Her kan man lese om folks prosjekter og melde inn sitt eget prosjekt. Bloggeren har også skrevet bøker om emnet og om kreativitet. Virkelig verdt en titt! Kanskje det er her du skal melde inn ditt prosjekt?

Elefantzonen

Norske Binka startet i januar med prosjektet sitt om å poste minst et blogginnlegg hver dag. Det er mange bloggere som poster innlegg hver dag, men det som er spesielt med Binka er kreativiteten og kvaliteten. Beundringsverdig!

365 Letters

Carla fra Texas skrev i 2009 ett brev hver eneste dag, og postet det. Hun skriver mange tips på bloggen sin til folks som vil gjøre det samme. Her er også mange linker til andre sider som skriver om brev og brevskriving. Jeg liker det!

Daily Drop Cap

Denne bloggen er et vakkert syn for oss som liker fine design. Jessica har her siden 2009 illustrert en bokstav hver dag, og det er beundringsverdig å titte på resultatet! Bokstavene er utrolig stilige og inspirerende.

The Doodle Daily

Denne bloggeren har tegnet kruseduller hver dag – rett og slett. Jeg synes prosjektet er utrolig morsomt og underholdende, og det er jo fantastisk hvilket resultat det har blitt! Verdt en titt!

Så da gjenstår det å se hvilket prosjekt du starter neste år? Om du har planer må du gjerne dele det med oss i Bloggermagasinet. Personlig tenker jeg på å starte mange prosjekter, alt fra å ta bilder hver dag til å tilegne meg noe kunnskap om noe hver dag.

Foto: Silje Louise – fotosh.net

 

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

1 kommentar

  1. Silje Louise sier:

    Folk er så kreative! Det virker som et utrolig spennende prosjekt, noe jeg har litt lyst til å prøve ut selv en gang :)

Skriv en kommentar