Foto: Anthine Moen
Info

Vi trenger deg!

28. oktober, 2011 av

Det som vi i Bloggermagasinet trenger er primært fotografer, skribenter, gjesteskribenter og plukkere. Jeg skal forklare dette nærmere for dere, men først må jeg si en viktig ting. Om du vil være være en del av Bloggermagasinet må du regne med at dette kan ta opp en del tid. Ikke så mye tid at det opptar mange timer hver dag, men litt tid skjønner dere at det tar å drive et nettmagasin. Så ha dette i bakhodet før du begir deg ut på noe du ikke har tid til. Kanskje det holder for deg å bidra med et gjesteinnlegg nå og da?

Om du er interessert i å bidra kan du sende en e-post til post@bloggermagasinet.com.

 

Fotografer

En fotograf for Bloggermagasinet bidrar med nøytrale bilder som kan brukes i artikler. Med nøytrale bilder mener jeg bilder som kan brukes til mye forskjellig. For eksempel bilder av natur, omgivelser, stemningsbilder eller mennesker. Om det er bilder av mennesker må det selvfølgelig foreligge en tillatelse fra disse menneskene om at bildene kan publiseres. Det er fint om du har litt erfaring med foto og redigering slik at bildene er av en viss kvalitet, slik du ser bildene på Bloggermagasinet er per nå. Alle bildene du bidrar med vil bli merket med ditt navn og din eventuelle hjemmeside/blogg.

 

Skribenter

Som skribent for Bloggermagasinet produserer du naturlig nok tekst. Her ønsker vi folk som kan intervjue bloggere eller andre spennende personligheter, folk som kan skrive om bloggskatter de har funnet, folk som kan skrive egne innlegg om blogging/sosiale medier (eller andre relevante og inspirerende saker) og folk som kan gjøre anmeldelser av f. eks nettjenester. Som skribent hos oss bør du kunne produsere i alle fall ett innlegg i uken.

 

Gjesteskribenter

Gjesteskribentene har samme rolle som de vanlige skribentene, bortsett fra at de ikke er faste skribenter. Det kan hende at du som gjesteskribent bare bidrar med ett innlegg i måneden, eller ett i halvåret. Det er opp til deg selv.

 

Plukkere

Ja, hva er nå egentlig en plukker? Jo, det skal jeg fortelle deg! Som plukker sitter du og leter etter fine, inspirerende, spesielle og nyttige blogginnlegg der ute. Slik som du ser på høyresiden av Bloggermagasinet. Og det er din jobb. Om du kan bidra med ca. 4 blogginnlegg i uken er det flott.

 

Foto: Anthine Moen.

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

5 kommentarer

 1. Hei nå har sendt enn email:) håper på at jeg får jobben som plukker!

 2. Mette sier:

  Jeg hadde meldt meg hvis jeg hadde hatt tid, men det har jeg dessverre ikke. Håper virkelig dere finner nok folk, for Bloggermagasinet er et utrolig fint tiltak!

 3. stylethief sier:

  Kom nettopp over denne fantastiske siden nå og syns det var mye gøy å bla gjenom her. Håper det ordner seg med skribenter!

 4. mia sier:

  det hadde vært gøy å være med på . skal vurdere det!

 5. Lily Martine sier:

  De som jobber her, tjener de penger? Og er det aldersgrense?

Skriv en kommentar