6046611276_e07448b20e_b
Info

Usikker fremtid hos Bloggermagasinet

7. oktober, 2011 av

Fremtiden til Bloggermagasinet henger i en tynn tråd. Det er mange medlemmer som har trekt seg og vi er nå bare 2-3 stykker igjen. 2-3 stykker til å drive et nettmagasin er for lite. Vi er usikker på hva som vil skje med Bloggermagasinet fremover nå. I verste fall legges det ned.

Har kanskje du noen forslag til løsninger for å beholde Bloggermagasinet?

 

Foto: Silje Louise Hegg – fotosh.net

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

5 kommentarer

 1. Frk Sunniva sier:

  Dere må ikke slutte! Jeg elsker bloggermagasinet, får så mye inspirasjon! Spørr om det er noen vil hjelpe dere da. Jeg er ikke så flink til å finne gode innlegg, men jeg kan jo hjelpe litt :) Skrive et innlegg her inne eller noe.

 2. Frk Sunniva sier:

  Ble jo feil i sted, skrev mailen min på blogg-linken.

 3. Nettgründer sier:

  Ingen grunn til å legge det ned mener jeg, det finnes da vel mange bloggere i Norge som ønsker å promotere innleggene sine?

  Ser dere ikke har noe reklame eller lignende her, skal jo ikke mye til for att dere tjener inn domene og hosting ihvertfall.

 4. Eva sier:

  Hei. Hva er det dere trenger? Hva skal til for at dere kan redde nettmagasinet? Har tidligere tenkt at jeg kunne hatt lyst til å bidra, men hvordan? Jeg er ganske god til å skrive, og er også flink til å finne ting på nett, kanskje det ville kommet godt med?

 5. The Nam sier:

  Ehm, det er jo bare å rekruttere nye medlemmer, sikkert noen lesere som er flinke og kan og vil bidra lissom.

Skriv en kommentar