6048733041_131ed124be_b
Bloggskatter & Fotografer

Anbefalinger på en fredag

2. september, 2011 av

Det er så mange tusen blogger der ute at jeg har ikke mulighet til å holde oversikt over dem alle. Men her skal dere få en liten anbefaling av hvilke blogger jeg mener er verdt å titte på. De har alle noe spesielt ved seg, noe unik, noe som jeg ikke ser noen andre steder.

Den siste tiden har jeg oppdaget en del spennende og beundringsverdige blogger som jeg gjerne vil dele med dere. Noen er engelske, noen er små og noen er kjent. Men alle sammen er de spesielle.

jeanniejeannie.com

Jeannie er kanskje en av de mest kreative som finnes her på nettet, og hun samler også mange kreative saker. Verdt en titt!

 

sofaprat.no

Bak SofaPrat står Thomas Moen og Arnt Eriksen som begge jobber innen PR, kommunikasjon og sosiale medier. Og disse gutta kan virkelig sakene sine. Deres videoer er veldig interessante og underholdene om man interesserer seg for sosiale medier.

 

hjertemat.com

Tone er en inspirasjon for alle oss som ønsker å spise mat som er godt for hjertet (og alt annet).

 

Hovedfoto: Ida Jansson
Øvrige foto: Faksimile

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

3 kommentarer

 1. Thomas Moen sier:

  Så hyggelig å bli nevnt Caroline! Takk :)

  Ha en fin helg!

 2. Tone sier:

  Oi, dette har jeg ikke sett før :) SÅ hyggelig!! TAKK!

 3. Siv sier:

  Hvem liker vel ikke anbefalinger, jeg surfer meg dit!

Skriv en kommentar