Foto: Ida Jansson (http://amygdala.blogg.no/)
Bloggskatter & Fotografer

Anbefalinger på en fredag

19. august, 2011 av

Det er så mange tusen blogger der ute at jeg har ikke mulighet til å holde oversikt over dem alle. Men her skal dere få en liten anbefaling av hvilke blogger jeg mener er verdt å titte på. De har alle noe spesielt ved seg, noe unik, noe som jeg ikke ser noen andre steder.

Noen spør meg av og til om hva jeg ser etter i en god blogg. Hva skal til for at jeg skal ønske å komme tilbake? Det er et godt spørsmål. Noen ganger er det rett og slett design og stil som lokker meg tilbake. Andre ganger er det fine fotografier, helst av mennesker. Og noen ganger er det fine tekster som får meg til å tenke eller smile. Men for det aller meste er det den følelsen. Den som jeg ikke kan forklare eller beskrive. Den som gjør godt, som får meg til å reflektere over hva jeg gjør på denne kloden og som gir meg lyst til å leve. Noen blogger virker slik på meg. Rett og slett. Og her skal du få dem, fra mitt hjerte. Nyt.

lolen

sanoee.blogspot.com

Dette er Christine, og hun er ett av de fineste menneskene jeg vet om. Bloggen hennes er på en måte historien om livet hennes. Og det er en spennende historie. En spennende reise. Inn i tid, rom, følelser og gyldne øyeblikk. Mange gyldne øyeblikk.

 

speilvendt_0211_5

speilvendt.org

Ida er og blir unik. Hun kan virkelig skape magi med bildene sine, og måten hun redigerer dem på. Hun er et medmenneske i tykt og tynt – og hun deler så utrolig mye fint av seg selv. Alikevel er det noe hun holder igjen. Hun er så mye mer enn jenta vi kjenner fra bloggen. Det gjør alt så spennende.

 

Untitled-2

moonica.net

Endelig er en av mine ynglingsbloggere tilbake! Monica er en av de flinkeste fotografene jeg vet om. Det er en helt spesiell stemning i bildene hennes som får meg til å bli varm, merkelig nok. En varm, god følelse. En menneskelig følelse. Må oppleves.

 

Untitled-2

thelabyrinthine.blogspot.com

Åshild er et unikt menneske i en drømmeverden. Er drømmeverden som består av nydelig musikk, fine lister og mimring. Men også om realiteten, sårbarhet og mennesker. En meget fin blogg, og blogger.

 

Untitled-2

carinajo.blogspot.com

Carina skriver en av mine absolutt favorittblogger. Hun kan få den minste ting til å bli interessant, hun engasjerer og hun deler. Spesielt liker jeg når hun deler filmtips. Eller bilder av smilet sitt. Hun er virkelig en gledesspreder.

 

Untitled-2

abeautifulmess.typepad.com

Denne bloggen har jeg nyrlig begynt å følge, og nyrlig blitt betatt av. Her er det virkelig kreativitet, stil, retroperspektiv og kruseduller. En jentes drøm antar jeg. Lev deg inn i drømmen, få inspirasjon, smil og nyt.

 

Untitled-2

askforanswers.nu

Ulrikke må jo være en av Norges vakreste? Og ikke bare det, en av Norges beste skribenter i tillegg! Spesielt elsker jeg innleggene hun fører samtaler med bloggen sin, eller der hun anbefaler fine saker hun finner.

 

Untitled-2

elefantzonen.com

Hadde jeg måtte velge Norges beste blogger hadde jeg nok valgt Binka. Hun er mitt store bloggforbilde, og har alltid vært det. Hun er utrolig flink å skrive, systematisere, lage design og ta bilder.

 

Slik, der har dere mine favoritter per dags dato. De som gir meg den følelsen som jeg tidligere har skrevet om. Jeg oppfordrer alle lesere til å lage en slik liste selv, og poste linken til innlegget i kommentarfeltet her. Slik deler vi godene.

 

Hovedfoto: Ida Jansson
Øvrige foto: Faksimile

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

4 kommentarer

 1. Christine sier:

  <3 Tusen, tusen takk, søteste!

 2. Carina sier:

  Takk for fine ord <3

 3. Elin sier:

  Ask for answer er virkelig en blogg jeg elsker:) Anbefaler alle som ikke har hvert innom den bloggen og besøke den:)

 4. Speilvendt sier:

  WOW, tusen takk! Liker beskrivelsen din av meg,.. ble litt satt ut nå kjenner jeg. Og så mange andre fine blogger også!

Skriv en kommentar