5196278556_61bba78dae_b
Bloggermagasinet

Pause

1. mai, 2011 av

Som noen kanskje har oppdaget så har det vært litt stille på Bloggermagasinet den siste tiden. Dette er grunnet i travle dager for alle involverte i Bloggermagasinet. Det går raskt mot slutten av skoleår med så altfor mye på plakaten, og da blir dessverre blogging og bloggmagasin litt satt til side. Vi har derfor besluttet at det vil bli en liten pause i Bloggermagasinet til stress, eksamener og slike hverdagslige, tidskrevende oppgaver er unnagjort. Før dere aner det kommer vi sterkere tilbake enn noen gang. Jeg vet at jeg har masse planer snurrende inni hodet mitt allerede, så for all del vent i spenning. Vi snakkes, og ha en strålende fin Mai måned!

av:

Renate er ei glad og trivelig trøndertjei på 22 som for tiden befinner seg i England, hvor hun studerer til en bachelor i foto. Ta gjerne turen innom hennes private blogg for å finne ut mer http://renatesolhaug.co.uk/blogg

Les alle innlegg av

2 kommentarer

  1. Ragnhild sier:

    Gleder meg til dere er tilbake!

  2. Nettgründer sier:

    Noe på gang igjen snart? ;-)

Skriv en kommentar