056-1
Fotoblogger

Mette Rasmussen

24. april, 2011 av

Jeg ønsker å anbefale en blogger til dere, leserne av bloggermagasinet.com. Denne jenta er en fantastisk dyktig blogger og fotograf, hun virker i tillegg som en utrolig snill og jordnær jente, det er da aldri en dum ting. Hun er 16 år, bosatt i Bergen og er student på linjen Medier og kommunikasjon. Hvem andre kan det være enn Mette Rasmussen?

Denne bloggen er ikke kun for de som liker å se på fantastiske bilder, hun har nemlig mye variasjon i bloggen sin, synes jeg da. Bilder som en hver kan missunne til døden, velskrevne tekster som du sluker til deg og hun deler i tillegg sin lidenskap for bøker og anbefaler mange bøker til leserne sine. Det er virkelig noe med denne bloggen og selve personen bak bloggen som både “fanger” og fascinerer meg, helt herlig. Jeg vil tro at mange av dere har vært innom bloggen til Mette før og er en fast leser, men om det er noen av dere som leser dette som ikke har vært innom hennes flotte blogg, så har dere min varmeste anbefaling. Uten tvil en STOR skatt i bloggverden. Sjekk ut den herlige jenta på bloggen hennes her!

 


Foto: Mette Rasmussen.

 

Cowgirl, 18 år og bosatt i Tana med min lekre cowboy. Fotografi og hest er mine store lidenskaper, nyskjerrig? Stikk innom bloggen min da vell.

Les alle innlegg av

7 kommentarer

 1. Mette sier:

  Tusen, tusen, tuuuusen takk, Benedikte! :D Betyr utrolig mye for meg. Utrolig fint skrevet også! Tusen takk for oppmerksomheten! :D

 2. Maiken sier:

  Mette er fliiink!! :)

 3. Ida Fiskaa sier:

  Bloggen til Mette er superfin, hun er ne utrolig dyktig og ikke minst koselig jente :)

 4. Ragnhild sier:

  Hun tar så utrolig fine og inspirerende bilder!

 5. Anne Katja sier:

  Jeg er fast leser av Mette’s blogg!

 6. Linn Kleppa sier:

  En flott skrevet anbefaling og ja, Mette er utrolig flink! :)

 7. Siv sier:

  Mette har en av de fineste bloggene, jeg er helt enig!

Skriv en kommentar