285217-7-1293744984251
Intervju

Hva er en god fotoblogg? [3]

17. april, 2011 av

Det siste året har stadig flere fotoblogger blitt opprettet, noe som ser ut til å ha blitt en stor hit både blandt ungdom og voksne. Det finnes mange forskjellige fotoblogger, men hva er egentlig en god fotoblogg? Det er vanskelig å sette fingeren på akkurat dette, og derfor har jeg intervjuet 5 bloggere og spurt dem hva de ser i en god fotoblogg. Les del 1 her og del 2 her.

Denne gangen  har jeg intervjuet 19 år gamle Marlene Angell, bloggeren og fotografen bak http://angellmarlene.blogg.no.

Kan du fortelle litt om deg selv?
Jeg er en fotoglad finnmarksjente på 20 år som som lever studentlivet i Bergen by. Du ser meg ofte med nesa i en bok, eller med kamera rundt halsen. Hei!

Hva er din mening om at stadig flere lager seg fotoblogger?
Jeg synes det er kjempefint, jeg! Er veldig glad i å lese fotoblogger, siden jeg er fotointeressert selv. Det er kjempegøy å se andres bilder, og det gir meg også mye inspirasjon. Så synes jeg det er så fint at vi fotobloggere kan vise fram egne bilder, og gi litt tilbakemeldinger på bildene til hverandre. Det er virkelig noe man kan lære mye av!

Hva er egentlig en god fotoblogg i dine øyne?
Hovedpoenget med en god fotoblogg er naturligvis bildene! Det er de som avgjør om jeg vil følge bloggeren videre. Men en annen ting jeg synes teller mye hos en fotoblogg er designet. Fotoblogger er jo til for å vise fram bilder, og da er det greit å ha en fin side å vise de fram på. Ikke ha ett design med altfor mange grelle farger, eller skrifter som tar oppmerksomhet bort fra bildene. Heller et design som er stilrent, og oversiktlig og gjerne viser at bloggeren kan litt med design, og photoshop, for det er jo ofte egenskaper som er gode å ha når man er fotograf. Så er det selvfølgelig hyggelig om bloggeren tar seg tid til leserne sine også! Hihi.

Har du noen fine fotobloggtips til oss?
Jeg liker nok best svenske fotoblogger. Spesielt disse to: http://emelieohlsson.blogg.se, og http://elinivemo.com. Helt utrolig nydelige bilder, og mange nyttige fototips! Ellers leser jeg også endel fine norske fotoblogger, blant annet; http://mettalie.bloggbyen.com, http://blog.heleneee.com, og http://drea.se

Foto: Marlene Angell

av:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce elementum orci mi, quis feugiat arcu. Morbi nulla felis, cursus sit amet adipiscing vitae, pretium non ante. Suspendisse at turpis vel sapien consectetur porta id at arcu. Aenean nisl lacus, pulvinar sit amet auctor ac, aliquet vel quam.

Les alle innlegg av

2 kommentarer

  1. Herlig intervju! Elsker bloggen til Marlene. :)

  2. Bare et spørsmål til dere fotologgere? Er dere redd for at andre skal stjele bildene deres når dere deler dem på en blogg? Beskytter dere bildene deres på noen måte?

Skriv en kommentar