Sosiale Medier

Twitter? Hvem skal jeg følge? (Del 1)

9. april, 2011 av

Etter å ha lest Carolines Twitterguide, fant jeg ut at jeg kunne skrive litt om hvem det kan være morsomt å følge. Den sosiale mikrobloggtjenesten er noe jeg selv benytter meg av flere ganger daglig – enten ved å skrive noe jeg har på hjertet eller å lese de nyeste oppdateringene til de jeg følger.

Er du glad i gjengen fra Glee?
De fleste skuespillerne fra den populære tvserien er veldig aktive på twitter. Gjengen oppdaterer ofte fansen med backstagebilder og videoer av det de holder på med mellom opptakene.
Lea Michele/Rachel Berry (@msleamichele)
Chris Colfer/Kurt Hummel (@chriscolfer)
Mark Salling/Noah “Puck” Puckerman (@Mark_Salling)
Dianna Agron/Quinn Fabray (@alittlelamb)
Kevin McHale/Artie Abrams (@druidDUDE)
Cory Monteith/Finn Hudson (@frankenteen)
Jenna Ushkowitz/Tina Cohen-Chang (@IJennaUsh)
Naya Rivera/Santana Lopez (@NayaRivera)
Harry Shum Jr./Mike Chang (@iharryshum)
Chord Overstreet/Sam Evans (@chordoverstreet)
Amber Riley/Mercedes Jones (@MsAmberPRiley)
Ashley Fink/Lauren Zizes (@Ashley_Fink)
Darren Criss/Blaine Anderson (@DarrenCriss)

Norske komikere
Enkelte av disse er på Twitter kjent for å prøve litt for hardt på å være morsom..
Morten Ramm (@Rammnieu)
Odd-Magnus Williamson (@OddMagnusW)
Henrik Thodesen (@henrikthodesen)
Else Kåss Furuseth (@Kaassolini)
Henriette Steenstrup (@henriettesen)
Sigrid Bonde Tusvik (@sigridbt)
Fredrik Kjensmo (@Freddykjensmo)
Steinar Sagen (@SteinarSagen)
Tore Sagen (@ToreSagen)
Thomas Giertsen (@Giertsen)
Are Kalvø (@Are_Kalvo)
Hasse Hope (@HasseHope)
Espen Eckbo (@EspenEckbo)

Mennesker med gode, originale ideer som har blitt en sukess
Jeg elsker å komme over mennesker på Twitter som har spesialisert seg på én ting, men som er hysterisk morsomme.
(@shitmydadsays) er skrevet av 29 år gamle Justin som bor hos sin 74 år gamle far. Denne gamle mannen har et veldig negativt syn på alt som skjer i verden, og han har alltid rett uansett hva. Justin bestemte seg for å begynne å skrive ned farens gullkorn og det resulterte i en kjempepopulær Twitter-konto og et tvserie basert på de små sitatene.
(@charliemcdowell) er Twitter-kontoen til Charlie McDowell som bor i leiligheten under to jenter i tjueårsalderen. Greia er at det er ganske lydt i leilighetskomplekset, og Charlie hører hver eneste (ikke nødvendigvis dype) samtale jentene i mellom. Hver gang han hører noe han bare må kommentere, eller er så dumt at vanlige mennesker vrir seg i latter, tvitrer han om det. Hver eneste tweet starter med “Dear GMA” eller “Dear Girls Above Me”, et sitat fra de to i leiligheten over og et svar fra Charlie selv. Det morsomme er jo at jentene tror at han er en uteligger fordi han har så mye skjegg, og hvis dere ler litt av stereotypien der, se for dere alt det andre de jentene klarer å snakke om!
(@Lord_Voldemort7) er som navnet tilsier, Lord Voldemort eller The Dark Lord som han liker å kalle seg selv. Ingen vet hvem skribenten er, men han er hysterisk morsom. Alt fra mediebildet, kjendisverdenen, Twilight og Justin Bieber og hans Beliebers får gjennomgå av Mørkets Herre på Twitter. Særlig Twilight. Han er ekstremt egoistisk og kriger aktivt mot fanskaren til Justin Bieber der han rakker ned på deres grammatiske inkompetanse. Jeg har ett ord for hele sirkuset: Hilarious!

Bildet som er brukt, er hentet herfra.

av:

19 år gammel trønder som i tillegg til å skrive for Bloggermagasinet.com, blogger litt om foto, hverdagen og tvserier på hildemyklatun.com

Les alle innlegg av

3 kommentarer

 1. Rikke sier:

  følger et par av dem selv (brødrene sagen og voldemort). the dark lord himself er fantastisk hilarious, og jeg ler HØYT av mye av de han twitrer, og mange av bildene han viser. alle som liker å le må følge han! så må jeg si at det er mange spennende twitter-folk der ute!

 2. Nina sier:

  Jeg har fulgt Lord Voldemort lenge, og nå fikk jeg en ny favoritt i Charlie McDowell:) Takk for gode tips!

 3. Adrian sier:

  Jeg har funnet noen tilfeldige norske folk å følge som er ganske morsomme:

  HenrikTroy
  SebbeFA
  Mario_33

Skriv en kommentar