Screen shot 2011-04-08 at 11.51.33 AM
Inspirasjon

Playbutton

8. april, 2011 av

Ja, jeg vet, det finnes iPhone Shuffle og andre bittesmå MP3-spillere som du kan feste på deg selv. Men jeg liker allikevel denne ideen. Du kan rett og slett feste en button på klærne dine som har like mange sanger som en CD vanligvis har, ca. 12. Kanskje det er favorittartisten sin fulle plate med et kult buttondesign, kanskje man kan lage en mixtape til hu søte jenta med et fint bilde på buttonen? Jeg liker ihvertfall ideen, og tenker dette kan bli kult å følge med på. Du kan gå inn på nettsiden deres for å se mer.

Og når vi er inne på musikk så kan jeg jo nevne at jeg liker Åshild og Gitte sine innlegg om musikk, de er alltid bra og burde sjekkes ut. Her er hvordan min Playbutton mixtape hadde vært akkurat nå, hvis jeg hadde kunne lagd en.

av:

Anette (19) går bachelor i Historie på Blindern (UiO). Derfor er hun for det meste på lesesalen i flere timer om dagen, men når hun ikke er det leser hun bøker, hører på musikk, ser filmer og tonnevis av serier. Det er også sånt hun skriver om på bloggen sin; www.ladynetta.net

Les alle innlegg av

3 kommentarer

 1. Caroline sier:

  Å, så gøy! Dette likte jeg!

 2. Solveig sier:

  Vet du hvor mye en koster og om de sender til Norge? Den virket utrolig kul!

  • Anette sier:

   Nei, det vet jeg ikke, tror du må sende mail og høre med dem? Det står på en av sidene deres at flere band gir ut slike nå, så du må kanskje kjøpe en sånn fra en av dem? Jeg vet ikke hvordan det fungerer om du skal legge inn egne sanger, lurer litt på dette selv.

Skriv en kommentar