mistybliss1
Fotografer

Flickr; min favorittfotograf

3. april, 2011 av

Jeg kan bruke flerfoldige timer på Flickr, og hver gang jeg oppdager fantastiske fotografer som virkelig lager kunst, blir jeg bergtatt. Michelle Dupont (eller Mistybliss som hun kaller seg på Flickr) tar de vakreste portrettbildene jeg noen gang har sett, og jeg kan sitte i timesvis å bare drømme meg bort og bli inspirert. Nå skal jeg ikke sette henne i en bås og si at Michelle bare tar fantastiske portrettbilder, for sannheten er at alle bildene hennes er magiske. Det virker som alt denne dama foreviger blir til gull uansett hvor kjedelig motivet i utgangspunktet er. Og det liker man veldig godt!

Michelle har også en blogg hvor hun poster de vakreste bilder. Den kan dere finne her.

Bildene er hentet fra Michelle Duponts Flickr-konto (Mistybliss).

 

av:

19 år gammel trønder som i tillegg til å skrive for Bloggermagasinet.com, blogger litt om foto, hverdagen og tvserier på hildemyklatun.com

Les alle innlegg av

1 kommentar

  1. Takk for tips :) jeg skal sjekke ut :D

Skriv en kommentar