Rømskog Spa & Resort
Tips

Rømskog Spa & Resort

27. mars, 2011 av

Bare for å si det med en gang, dette er ikke et reklameinnlegg, jeg bare sier akkurat det jeg mener om det spahotellet jeg for øyeblikket oppholder meg i. Frem til litt senere idag. Og det er trist å måtte dra!


Hotellet ligger 1 time og 20 minutter unna Oslo, midt uti ingensteder. Det er kun veien til hotellet som er i nærheten, så vi har faktisk hatt en opplevelse av å ha hodet ut av vinduet og hørt absolutt ingenting. Det kan ikke verdsettes nok, ihvertfall hvis du bor i byen. Du kan bestille behandlinger, eller bare kose deg med basseng, varme og kalde kulper inne og ute, steamroom, badstue eller bare ligge og slaffe i en sofa hele dagen. Det er uansett veldig avslappende, kanskje spesielt hvis du tar det rett etter at eksamener er ferdig!

Hvis du vil prøve ut noen behandlinger så vil jeg anbefale flytetank og algeinnpakning. Flytetanken er relativt billig, og jeg synes den er sinnsykt avslappende. Algeinnpakningen gjorde at jeg sovnet trygt og varmt i et varmeteppe imens jeg ble massert på hodet. Gurimalla, det er så godt. Ellers tok noen av venninnene mine aromamassasje og kroppspeeling, og det var visst også temmelig fantastisk.

Positivt:
Nydelige lokaler, helt nytt og fint.
Fantastisk hyggelig og imøtekommende personale, søte hele gjengen.
Bra tilbud om spabehandlinger og basseng og så videre.

Negativt:
Det er bare én kokk her, så da vi skulle spise noe mellom lunsj og middag i går, så hadde han ikke kapasitet til å lage noe. Lunsj var halv et og middag klokka åtte, så dette ble litt for lang tid. Regner med at det er fordi det er i oppstarten.

Ta en tur innom nettsiden deres om du vil finne ut mer om priser og tilbud.

av:

Anette (19) går bachelor i Historie på Blindern (UiO). Derfor er hun for det meste på lesesalen i flere timer om dagen, men når hun ikke er det leser hun bøker, hører på musikk, ser filmer og tonnevis av serier. Det er også sånt hun skriver om på bloggen sin; www.ladynetta.net

Les alle innlegg av

1 kommentar

  1. Her så det nydelig ut <3

Skriv en kommentar