1
Fotoblogger

There’s no place I can be, Since I found Serenity

11. mars, 2011 av

BIG BIG LOVE er en fotoblogg jeg elsker for tiden. Alle bildene sender meg til et univers uten like. Jeg flyr på et skip, nesten litt likt Serenity fra serien Firefly. Jeg utforsker de fantastiske planetene i hvert bilde hun legger ut. De forteller en historie.

den mørkeste av de alle er ikke så mørk som den ser ut til, og trærne synger til deg

den vakreste av de er full av blomster, og alle jentene der har langt hår

den grønne har masse små innsjøer hvor havfruer er dronninger

Stikk innom da vel, og se om du blir like trollbindet som meg.

Foto: Amanda

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

1 kommentar

  1. Takk for bloggtipset=)er innom nå!

Skriv en kommentar