frukost
Bloggskatter & Fotografer

Litt om kvinnedagen

8. mars, 2011 av

I dag er det den internasjonale kvinnedagen, og difor har eg laga ei speleliste, tatt på meg ekstra mykje raud lebestift og laga ei liste over mine favorittbloggar. Eller, det vil sei, favoritt kvinnebloggane.

Kval og Actionfilm

Hjartesmil

Sandra Beijer

Elsa Billgren

Hysj – du skremmer fisken

Aprikosjenta

Michelle

Loveletterpapercuts

Hallonsemla

Anette Pehrsson

The Late Parade

I Karolines Hovud

Åshild

Morbelines Mysterier

Puddersky

Page Twohundred

Tine Katrine

Ming

Mariel

Jeanette

Koffeine

Ekstremt bra utrolig fint

Liseliten

Julie Aida

Sara

Marte

Et ein stratos, kle deg nett som du vil, les Simone de Beauvoir, høyr på Patti Smith, PJ Harvey, Brigitte Bardot. Gå med raude sokkar eller ein ekstra blomstrete kjole. Det treng ikkje å vere den største markeringa, berre noko lite og fint, som minner deg på kor fantastisk det er å faktisk vere kvinne. I am woman hear me roar.

Kristina (18) kjem frå det forblåste vestlandet, så langt ut mot havet ein kjem. Ein ekte nordfjording med ein forkjærleik for kunst, litteratur, politikk, foto og språk, er draumen å ein gong bli fotojournalist og forfattar. Ei lita jente med store ambisjonar. Du kan lese meir om ho på hennar personlege blogg, kristinakvaale.wordpress.com.

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar