1
Intervju

I am the Creator, thrill is to make it up.

5. mars, 2011 av

Når begynte du å blogge?
23 mars 2008, så bloggen fyller snart tre år!

Hvorfor blogger du?
Jeg blogger fordi jeg syntes det er en kjempefin plattform å dele kunsten sin på.

Hva liker du å lese om i andre blogger?
Jeg foretrekker å lese om foto. Alt fra behind-the-scenes-innlegg, til å lese om hverdagen til noen som tjener penger som fotograf. Men jeg har jo ikke noe i mot å lese om hverdagslige ting også.

Har du en favorittblogg?
Wow, vanskelig spørsmål. Jeg har en link-liste på bloggen min over de jeg liker best. Klarer desverre ikke å korte det ned mer enn det.

Når ble du interressert i foto?
Jeg har alltid vært kreativ, og når jeg var yngre var det mest tegning som var tingen. Ettersom jeg ble eldre utviklet det seg, og jeg ble veldig gira på blends og den type bildebehandling. Første året på media derimot, fikk vi valget mellom å drive med foto eller lyd i en prosjektperiode, og resten er historie. Om dere vil, kan dere lese mer om det her!

Har du et idol eller en fotograf du ser opp til?
Igjen, vanskelig spørsmål! Det er så mange som jeg beundrer, både folk som driver med foto på proft nivå, og andre på min alder som bare laster opp bildene sine på flickr, eller som blogger. Og, siden jeg er så forferdelig dårlig med navn, velger jeg å ikke nevne noen ;)

Hva liker du best å fotografere?
Mennesker er jo det jeg oftest tar bilder av, og det er fordi de fleste av ideene mine har omhandlet mennesker. Men om jeg får en killer-idè som kun handler om bløtkaker, eller om jeg ser et landskap-motiv som gjør meg målløs, så finner jeg jo like mye glede i å fotografere det, som jeg gjør i å fotografere en person.

Hvordan går du frem når du skal lage et nytt innlegg på bloggen din?
Jeg har som regel et bilde eller flere som jeg vil vise frem, og så skriver jeg kanskje litt om hva jeg driver med for tiden. Det er vel det.

Har du et favorittinnlegg eller et foto du vil dele med oss?
Akkurat nå er jeg veldig glad i dette bildet!

Hva synes du andre bloggere bør tenke på når det gjelder foto, innhold og design?
Jeg vil vel si at når det gjelder alt av visuelle virkemidler så er det viktig å prøve å ha litt særpreg. Om alle fotoblogger har likt design, tar samme type bilder, og redigerer dem på samme måte, så drukner disse bloggene i hverandre, og det blir nesten umulig for lesere å huske på en blogg fremfor en annen.

Hva synes du om toppbloggere og den oppmerksomheten de får?
De type blogger som får mest opperksomhet (med unntak av enkelte, så klart), er ikke slike blogger jeg liker å lese. Derfor har jeg ikke fulgt så veldig nøye med på hva oppmerksomheten de får omfatter og derfor kan jeg egentlig ikke si så mye om det.

Helt til slutt, har du noen råd til andre fotospirer der ute som ønsker å bli fotograf eller holde på med noe innen foto?
Om du har mulighet, prøv å få til en slags utplassering hos en fotograf. Selv om denne fotografen kanskje ikke jobber med den type foto som du er mest interessert i, så er det mye lærdom å hente hos noen som faktisk lever av å ta bilder. Ta til deg kritikk, men ikke la deg overkjøre av den. Om du ikke er enig i kritikken, then never mind. Og igjen, prøv å ha litt særpreg i det du skaper, ellers så forsvinner du i mengden!

Takk til Lill-Veronica for at hun stilte opp til intervju, og for at hun delte noen av bildene hennes med oss.
Foto: Lill-Veronica

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

5 kommentarer

 1. Hun er virkelig fantastisk! Utrolig inspirerende.

 2. Mette sier:

  Kjempefint lesestoff! :) Hun er så fantastisk flink!

 3. June sier:

  Hun er så fantastisk flink! Elsker bildene hennes :)

 4. Carolinee sier:

  Sykt stilige bilder! :o Hun havnet i bloglovin’-listen min, ja! :]

 5. Helene sier:

  Utrolig kreative bilder! Jeg kommer garantert til å følge Lill-Veronica videre!

Skriv en kommentar