IMG_0150
Helse & Livsstil

Fem ting jeg vil gjøre, men ikke kan

4. mars, 2011 av

◊ Jeg har lyst til å rette på folk på Facebook når de skriver feil. Bare sånn, hvis noen skriver “å” istedet for “og” så skriver jeg bare “Og ***” som kommentar.

◊ Jeg vil dytte folk ut av setene på trikken når det kommer eldre folk på og de ikke reiser seg automatisk. Dumme folk.

◊ Bruke alle pengene mine på vintageklær og smykker og fint. Funker dårlig når du er student, skal jeg si deg.

(Kjole jeg blakket meg på i forrige måned, ikke fordi den var dyr, men fordi jeg er student… Frøken Dianas Salonger.)

◊ Jeg vil kaste pensumbøkene mine i Akerselva. Men ja, du skjønner hvorfor det blir dumt når jeg har tre måneder igjen av semesteret.

◊ Jeg har lyst til å si til folk på gata at de er pene. “Utrolig flott kjole du har på deg, den kler du!”. Eller bare “Shit mann, du er dritfin”. Menneh…

Hva vil du gjøre?

Forresten, hvis du vil lese en blogg som er god på lister så ville jeg stukket innom Ida Therese sin blogg, den er temmelig kul.

av:

Anette (19) går bachelor i Historie på Blindern (UiO). Derfor er hun for det meste på lesesalen i flere timer om dagen, men når hun ikke er det leser hun bøker, hører på musikk, ser filmer og tonnevis av serier. Det er også sånt hun skriver om på bloggen sin; www.ladynetta.net

Les alle innlegg av

3 kommentarer

  1. Nina sier:

    Jeg har blitt flinkere til å gi komplimenter til fremmede på gata etter at jeg flyttet til USA. Her får man ikke det rare “Hvem er du, og hvorfor snakker du til meg?”-blikket som man får hjemme i Norge, og det er så hyggelig å vite at man kan “make someone’s day” ved å gi et lite kompliment=)

  2. Bra at det ikke er bare meg som ville dytte folk ut av setene når folk ikke flytter seg for eldre folk.
    særlig også når folk tar opp ekstra plass. sitter seg på ytterste sete,når de ikke har med seg noe heller. hadde jo skjønt hvis de hadde 5 poser fra IKEA.

Skriv en kommentar