thebelljar
Bloggskatter & Fotografer

å lese om å lese

24. februar, 2011 av

Bokbloggar er ein bloggsjanger eg meiner får alt for lite merksemd i den norske bloggverda. Som ein (svært) dedikert boklesar, er det nettopp desse bloggane som skårar høgst på lista mi, like over foto- og tekstbloggar. Sidan det ikkje alltid er like enkelt å finne gode bloggar, tenkte eg at eg skulle dykk med mine to favorittar!

Sukkerrør

Kathleen skriv fint om å skrive og å lese, og ho leser mykje. Kvar månad har ho ei oppsummering av dei bøkene ho har lese, og kva ho meina om dei – noko som alltid er kjekt å følge med på, å sjå kva ho meiner om bøker ein kanskje har lest, eller vil lese. Kanskje blir det ein debatt også, og det er alltid spennandes!

Bøker, boller og sukkerspinn

Haruhi skriv så fint om bøker ho les, om det å lese og generelt om litteratur. Annbefalar alle om å lese dette innlegget om kva drikke som passar best til dei forskjellige forfattarane. Her finner du humor, litteratur og anna fint.

Kan også tipse om at ein kan kjøpe bøker frå den svenske bokrean hos capris, ganske så greit for oss med budsjett og studentlommebøker.

Tips gjerne om andre bokbloggar, det er alltid kjekt med nye bloggar!

(dette innlegget er ikkje sponsa!)

Kristina (18) kjem frå det forblåste vestlandet, så langt ut mot havet ein kjem. Ein ekte nordfjording med ein forkjærleik for kunst, litteratur, politikk, foto og språk, er draumen å ein gong bli fotojournalist og forfattar. Ei lita jente med store ambisjonar. Du kan lese meir om ho på hennar personlege blogg, kristinakvaale.wordpress.com.

Les alle innlegg av

6 kommentarer

 1. Haruhi sier:

  Oi! Nå fikk jeg sjokk her. Så koselig!

 2. Anette sier:

  Så fint innlegg! Jeg sjekker de ut akkurat nå. Det eneste jeg ikke liker med bokblogger er at bloggerne leser så sinnsykt mange bøker, og da får jeg enda mer dårlig samvittighet for de bøkene som ligger og skriker etter meg i hylla mi. Vanskelig det der! Jeg kjøper bøker fra The Book Depository og Play.com, siden det er gratis frakt og superbillige bøker der :)

 3. Karen sier:

  Mia er verdt å nevne :) Hun har så mange bøker jeg bare dør etter å kjøpe når hun har skrevet om dem. http://www.miaflom.com/

 4. Ulrikke sier:

  Åh, takk for fine tips! :)

 5. Kathleen sier:

  Ååjaa, så koselig! :-D

 6. siv sier:

  Kathleen’s blogg leser jeg fra før av, jeg; veldig hyggelig jente også!! : )

Skriv en kommentar