IMG_8592
Helse & Livsstil

Lørdagsfrokost

18. februar, 2011 av

Her kommer et bittelite innlegg, bare sånn fordi jeg har fått helt dilla på noe, og jeg må egentlig bare dele det med alle. Er du klar?


Du burde ha:
Yoghurt du liker (jeg bruker vanilje)
Müsli (jeg bruker Blåbærmüsli fra Aka for tiden, den er god)
Frukt og bær som du liker

Ferdig! Og det finnes ikke noe bedre i verden nå, jeg er overbevist om det. I tillegg får du i deg mye fiber, du bestemmer mer eller mindre hvor mye fett og sukker det er i dette utifra hvordan yoghurt du vil bruke, og du får antioksidanter fra blåbær, for eksempel! Vitaminer i frukten også. Mmm, tennene mine løper i vann bare jeg tenker på det. Jeg bruker blåbær, druer og epler for tiden, namnam. Så da vet du hva du må handle inn, så løp og kjøp!

av:

Anette (19) går bachelor i Historie på Blindern (UiO). Derfor er hun for det meste på lesesalen i flere timer om dagen, men når hun ikke er det leser hun bøker, hører på musikk, ser filmer og tonnevis av serier. Det er også sånt hun skriver om på bloggen sin; www.ladynetta.net

Les alle innlegg av

4 kommentarer

  1. Milla sier:

    åh tusen takk for tipset, detta ska eg jommen prøva!

  2. Så deilig! Men er det ikke sukker i den muslien?
    Man kan også lage sin egen granola, den blir sprø og knasende og SINNSYKT GOD! http://hjertemat.blogspot.com/2011/02/granola-og-kokosyoughurt.html

Skriv en kommentar