Foto: icarroi.com
Bloggskatter & Fotografer

Blog Awards

10. februar, 2011 av

Vixen Magazine arrangerte nettopp Blog Awards, der de premierte bloggere ut i fra nominasjoner og stemmer. Her var det mange kjendiser som møtte opp, og mange kjente bloggere ble hedret. Hvem som vant kan du lese om her. Personlig kan jeg ikke helt si meg enig i denne listen. Jeg mener det finnes mange bloggere som er bedre enn de som ble nominert hos Vixen Magazine. Derfor har jeg tatt meg den frihet å lage min egen lille Blog Awards her på Bloggermagasinet. Skriv gjerne i kommentarfeltet om hvem du ville skulle vinne.

Årets nykommer:
The Labyrinthine

Årets humorblogg:
Alt du vet er feil

Årets svenske:
[En bulle i ugnen II]

Årets fotoblogg:
Ida Fiskaa, Photography

Årets blogger:
Elefantzonen.com

Årets studentblogg:
Fotoblekka

Årets reflekterende blogger:
Naitzel

Årets inspirasjonsblogg:
MEWKiD

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

15 kommentarer

 1. Mange fine blogger her, ja :) Takk for tipsene!

 2. liseliten sier:

  Artig med slike blog awards :) Tror også det er mange skjulte skatter der ute også, sett bort i fra topplistene

 3. Helt enig! En egen liste har jeg vell ikke laget meg, men jeg er veldig uenig angående hvem de nominerte.. Og synes det er helt sykt at den bloggen som ble årets fotoblogg faktisk fikk den prisen, årets fotoblogg for meg er DEFINITIVT Ida!

 4. Dorthea sier:

  Wow, thanks <3 Er litt uenig i de som vant, men var noen ukjente navn der jeg aldri har hort om :P

 5. Helene sier:

  Takk for tipsene! Var litt dumt at årets reflekterende blogger, naitzel, ser ut til å faktisk ha slettet bloggen sin. Jaja… Jeg fikk ihvertfall enda flere blogger å følge på bloglovin nå. Har bare sett tre av dem før,så det var veldig kjekt :)

 6. [...] jeg tittet inn på bloggermagasinet i kveld, søte Caroline hadde skrevet en sak om at hun var litt uenig med avstemningene i Vixen Blog Awards. Hun laget derfor sin egen lille blog awards og på beste studentblogg sto mitt navn. Det varmet [...]

 7. Åshild sier:

  Åh, tusen takk! <3 Syns Blog Awards burde vært mye mer fokus, det var jo kun fokus på mote, skjønnhet og typiske rosa kategorier. Men de får ta det igjen til neste år! Hehe :) Så mange fine blogger det var her!

 8. Åshild sier:

  *burde hatt mye bredere fokus og kategorier

 9. Nettgründer sier:

  Hvem som fortjener tittelen årets blogger kan sikkert diskuteres opp og ned i mente… Personlig har jeg aldri hørt om Vixen før heller.
  Og denne Tommyfiguren, djeezes jeg blir kvalm!

 10. Annika sier:

  “Tommy” heter jo egentlig Bjørnar Løberg og er en relativt kjent figur fra barnetv. Synes konseptet er morsomt.

 11. Helene sier:

  enig med listen din altså :)

 12. Binka sier:

  Tusen takk, Caroline!! :)

 13. Ida-Marie sier:

  Oi, tusen takk Caroline! La ikke merke til at jeg var der før nå! :)

 14. Naitzel sier:

  Ah, takk takk! Skal bli flinkere til å reflektere når jeg får mer tid. Men nå fikk jeg faktisk inspirasjon til å skrive en post :D

Skriv en kommentar