Heart
Tips

Søndagstips

6. februar, 2011 av

Med ønske om en god kommende uke, her er noen hjemmesider som vi bloggere kan dra nytte av. Har du flere tips? Fyll dem inn i kommentarfeltet.

FEMELLE.NO

Femelle er et kvinnemagasin med artikler om blant annet kjendiser, mote, livsstil og slike ting. Men i høyre kolonne anbefaler de innlegg fra bloggere, også mest i målgruppen unge jenter. Mange fine innlegg å finne der. Pluss at Femelle også av og til skriver om saker som er relatert til blogging. For eksempel “Ukens Bloggunderholdning“, “Blogger utenom det vanlige” og “Fra blogg til innbundet bok“. Sjekk det ut, om du ikke har det allerede.

BLOGGFEBER.COM

Denne siden oppdaget jeg ganske nylig. Her er det promotering av innlegg og konkurranser som står i fokus, blandet med artikler bearbeidet av dem selv. Blant annet kan du lese om “Få flere kommentarer på bloggen din” og “Bloggen din blir lagret til evig til“. Mye interessant å finne.

GRATISBLOGGKURS.NO

Det som Gratis Bloggkurs er mest kjent for er den gode Blogghåndboken. Den inneholder utrolig mye nyttig for oss bloggere, og er til og med gratis! På denne siden kan du også lese artikler om “Hvordan tjene penger på bloggen din” og “Hvordan få din blogg rangert i Google“. Ta en tur innom!

GLABLADET.NO

Glabladet.no er det glade Sindre Låstad som står bak. Han har i løpet av få år opparbeidet bloggen sin til en relativt stor inntektskilde, og deler gladelig med leserene sine hvordan og hvor mye han tjener. Du kan finne mye forskjellig her, men for oss bloggere er nok målgruppen de som ønsker å gjøre noe mer utav bloggen sin. Her kan du lese om “Retningslinjer for produktomtale på blogg“, “Hvor mye skal jeg ha betalt for annonser” og mye annet. Dette er mannen som kan det han snakker om!

FILOSOFAEN.NO

Filosofaen.no er grunnlagt av Tore Remi Christensen, og hans medarbeidere. Her kan du lese mye om blogg-Norge, med en snert av sarkasme. Som de skriver selv er Filsofaen.no alt du trenger for en hverdag utenom det vanlige. Filosofaen.no er satire i nyhetsform og kan minne om The Onion fra USA, bare med et “litt” mindre budsjett. Med andre ord; vil du lese sprø og ikke helt ekte nyheter, er filosofaen.no stedet for deg.

MAGASIN.SONITUS.ORG

Sonitus Magasin har anbefalt blogginnlegg i mange år allerede. Sonitusredaksjonen plukker de beste bloggpostene i den norske bloggsfæren, og henvender seg nok til et mer voksent publikum enn f. eks Femelle, pluss at det er kjønnsuavhengig. Virkelig en bra gjennomført side som alle bloggere bør få med seg!


Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

4 kommentarer

  1. Takk for at du nevnte BloggFeber! :D

  2. Tusen hjertlig takk, Caroline! Det varmer med en anbefaling!

  3. Nettgründer sier:

    Jeg skriver også litt om tips som bloggere kan ha nytte av :-)

Skriv en kommentar