DSC_0045
Info

Blogging is the right of all sentient beings.

3. februar, 2011 av

Året var 2003 og jeg skulle bli kjent med en av de søteste jentene i verden, Maria heter hun. Vi traff hverandre i trappegangen på en fest og etter det har vi vært bestevenner. Hun introduserte meg for Livejournal etterhvert, hun hadde hatt sin lenge og det var en fin måte å dele bilder og minner på med andre venner der ute. Jeg fikk masse hjelp av henne og fikk min første blogg sånn ca i 2004. Den ble min dagbok og jeg brukte den veldig flittig, helt til jeg fant ut at jeg ville ha noe annet. Noe nytt. Noe eget. Jeg bestemte meg for å skaffe mitt eget domene på wordpress, og der har jeg vært siden. Så man kan vel si at jeg har blogget i tilsammen 7 år. Men Heroes & Me har jeg bare hatt i ett år.

Maria er ikke bare en bestevenninne, men hun er og har alltid vært, helt siden jeg ble kjent med henne, en stor inspirasjonskilde. Jeg har alltid sett opp til henne. Hun er så utrolig flink til å fange øyeblikk, de øyeblikkene du aldri vil være foruten. Jeg anbefaler dere sterkt å besøke hennes livejournal her.

Jeg har alltid, helt fra jeg var liten tenåring, likt å ta bilder. Har alltid hatt et kamera i veska mi. Først var det engangskamera så fikk jeg meg et sony cybershot digitalt kamera, og nå er jeg stolt innehaver av et speilreflekskamera som er med meg overalt. Foto har alltid vært en del av meg. Og det er kanskje derfor jeg blogger, for å vise venner, kjente og resten av verden hva jeg liker og hva jeg ser.

Maria & Meg

Men hvorfor blogge? Jeg synes det er en utrolig fin måte å vise dine venner og din familie om hva du holder på med, og hvordan du har det. Spesielt hvis du er som meg, som bor i Oslo mens familie og venner bor i Haugesund. Det er også et fint sosialt nettverk. Du kan ende opp med å få mange internettvenner, som du kan treffe over en kaffe eller en kopp te hvis dere bor i samme by. I tillegg får du vist dine kunnskaper, for eksempel foto, tegning, skriving eller musikk.

De viktigste grunnene til at jeg blogger er at det er min dagbok og jeg får utløp for kreativiteten min som dundrer og slår inni meg. Og mestringsfølelsen jeg får av å blogge er en så stor og fin følelse. Det gjør at jeg vil fortsette med det til den dagen jeg ikke orker mer.

Sitat: inspirert av Optimus Primes “freedom is the right of all sentient beings”
Foto: Milla

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

Skriv en kommentar