Fem favoritter
Bloggskatter & Fotografer

Fem favoritter fra Anette til deg

21. januar, 2011 av

Åh, som jeg sleit med å velge ut fem. Når man er blogger, og jeg håper dette gjelder for alle, så følger man store mengder med folk. Sånn helt sinnsyke mengder. Ok, er det bare meg? Samme det, jeg fant frem til fem, også prøvde jeg å gjøre så det muligens er noen du ikke har lest før. Så her er fem av de mange ihvertfall.

Sushibird er en av de nyeste bloggene jeg følger. Hvorfor? Nydelig design, hun er nordmann i Tokyo, hun tar nydelige bilder og de få setningene som kommer innimellom er velskrevet engelsk. Jeg liker’e!

Åshild har jeg fulgt i en årrekke (muligens ett år egentlig, men), og hun er bare en fantastisk flink blogger. Hvorfor? Hun er en forfatterspire så innleggene hennes er utrolig flott skrevet, temaene er brede og hun poster ofte. Får det blitt bedre?

C’est chic har jeg fulgt i hele høst, og jeg blir egentlig bare mer og mer glad i denne bloggen. Hvorfor? En typisk hverdagsblogger som skriver veldig fint, med nydelig nytt design, også er det vel et pluss for meg at hun er interessert i historie og slikt, sånn som meg. Og jeg håper vi får følge henne når hun forhåpentligvis flytter til Kairo til høsten!

My Milk Toof er alltid en gjenganger på mine bloggerfavorittlister. Hvorfor? Hele bloggen handler om to melketenner! Får det egentlig blitt søtere? Fine bilder, søteste historier og du kan kjøpe diverse Lardee og Ickle gjenstander. Woho!

Og sist, men ikke minst, og ikke ta dette som et hint om at jeg skal gifte meg for det er flere millioner år frem i tid, men her er en bryllupsblogg kalt Ruffled! Eller, kanskje mer en nettside. Og den er bare nydelig! Hvorfor? Jo, fordi det er brudekjoler, fine bryllupsbilder, diy-tips til borddekorasjoner og alt mulig fint. Man kan synes sånt er fint selv om man bare er 19 år gammel altså! Tror jeg.

av:

Anette (19) går bachelor i Historie på Blindern (UiO). Derfor er hun for det meste på lesesalen i flere timer om dagen, men når hun ikke er det leser hun bøker, hører på musikk, ser filmer og tonnevis av serier. Det er også sånt hun skriver om på bloggen sin; www.ladynetta.net

Les alle innlegg av

4 kommentarer

  1. Åshild sier:

    Åh, du er så søt Anette! Tusen takk, back at you må jeg si! :) <3

  2. [...] This post was mentioned on Twitter by Anette Søberg and Bloggermagasinet.com, Caroline. Caroline said: Nytt innlegg hos Bloggermagasinet: http://bloggermagasinet.com/2011/01/21/fem-favoritter-fra-anette-til-deg/ [...]

  3. Du er ikke alene med å følge maaange blogger, har mange fine jeg må innen hver dag. Fikk mange fine tips til nye blogger å lese her! takk for tipsene!:D

  4. Monica sier:

    Masse flotte blogger! Jeg skal titte på minst tre av de, og sansynligvis følge en av dem. Takk for tipset!

Skriv en kommentar