blogg
Fotoblogger

It is better to play than do nothing.

20. januar, 2011 av

Hvis du er glad i å leke med bilder i photoshop, da synes jeg du skal ta en titt på denne bloggen her: Sannas Photoshoprecept. Der legger hun ut forskjellige redigeringsmåter og viser deg hvordan du kan få masse forskjellige effekter med små trykk. Du kan for eksempel lære deg hvordan du kan gjøre vinterbildene dine kaldere, gi naturbildene dine en tropisk effekt, gjør bybildene dine mer urbane, mulighetene er mange.

Jeg er selvlært og finner ut mye rart nesten hver gang jeg bruker photoshop. Og når jeg kom over denne bloggen ble jeg utrolig glad, for det betyr at jeg kan lære mer. Jeg leste igjennom “alla recept” som hun kaller det, og valgte meg tre redigeringsmåter som jeg ville prøve og leke meg med. Slik ble resultatet:

Kaldt vinterbilde:

Holga:

Lyseffekter:

Jeg foreslår at dere tar dere en tur innom bloggen hennes, velg tre metoder og lek deg med photoshop. Ha det gøy. Øvelse gjør mester.

Foto: Milla
Quote: Confucius

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

8 kommentarer

  1. Dorthea sier:

    Dette tipset kom som sendt fra oven, takk Milla (-:

  2. tusen takk for tipset! akkurat det jeg trengte :)

  3. Sanna sier:

    Vad roligt att du diggar Photoshoprecept.se. Dina bilder blev riktigt bra! Gillar framförallt den tredje bilden med ljuseffekten Passar perfekt! Ha en fin helg.

  4. June sier:

    Oooh, superfint tips! Takktakk! :D

Skriv en kommentar