DSC_0024 copy
Fotografer

The secret of life is in art.

7. januar, 2011 av

Liker du kunst? Vel, det gjør jeg. Og fotografer er kunstnere. En av dem er Tim Walker. Han fotograferer for blandt annet W, Vanity Fair og British/Italian Vogue. Jeg kan ikke si at jeg er glad i fashion, men hans bilder inviterer meg til et annet land. Et eventyrland. Et kunstnerland. Bildene hans minner meg om Salvador Dalis vakre landskap. En øde ørken med forskjellige inntrykk, inspirasjon og ikke minst historier. Historier om sorg, glede og kjærlighet.

Svanen, som vi alle kalte Miss Swan, var den som alltid holdt oss sammen. Hun var vår “mor”. Hun visste hva vi trengte. Hva vi ville. Hva vi drømte om. Hun bar på oss. Tok oss hvor vi ville, når vi ville. Ingen spurte henne om hva hun ville. Hva hun drømte om. Men det gjør ingenting, tenkte hun. Så lenge jeg ikke er alene skal jeg ikke klage.


Hvem hadde trodd at en storm kunne oppstå i et rom? I et hjem? Ikke Dahlia. Hadde hun visst at ordene hennes, historien hun fortalte, skulle føre til så mye vind? Da hadde hun tiet. Men det klarte hun ikke. Ordene og historien måtte bli fortalt. Og stormen? Den roer seg til slutt.


Treet ville ikke være alene. Da måtte han høre på vinden suse i bladene. Og det, etter noen år, kan en bli litt lei av. Han bestemte seg for å lage en fest. Hver fredag. Da skulle han invitere de fine kjolene som lå glemt i klesskapet. Han skulle lyse de opp med ildfluer. Ja for du vet vel at ildfluene og treet er venner?

Besøk hans webside og hans vidunderlige verden: Tim Walker Photography

Alle bildene © Tim Walker
Sitat: Oscar Wilde

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

1 kommentar

Skriv en kommentar