listograp
Tips

Liker du å skrive lister?

5. januar, 2011 av

Er du en person som liker å skrive eller lese forskjellige lister? Lister som handler om alt fra fine ting i livet til hvilken filmer du har sett så langt dette året. Da er listography.com noe for deg!

Hva er egentlig listography? Listography.com ble lansert i 2009 av et par med navn Lisa og Adam. Listography gir brukere en enkel måte å skrive ned kreative lister, som du kan dele med andre eller holde privat. Du kan i tillegg skrive en selvbiografi i margen til venstre, slik de som leser listene dine kan få en oppfatning av deg som person.

Enten det er selvbiografiske lister, huskelister, din ønskeliste, eller bøker-du-har-lest-lister er listography en fantastisk plass å dele dine tanker og meninger. Det kan også være en nytt side for dine venner og familie, slik de kan følge med på hva du eks. ønsker deg til bursdag eller jul.

Jeg selv synes det er utrolig koselig å lese gjennom andres fine lister. Det er mye inspirasjon å hente på lisography. Mange lister om fine opplevelser, reiser, bøker og mye annet. Mange lister man kan drømme seg vekk i. Hva er vel finere enn det? Det er også mulig å følge dine favoritt-listographers. På den måten blir du oppdatert nederst i venstre marg, når de har forandret eller skrevet en ny liste!


Ønsker du å opprette en bruker på listography? Alt du trenger å gjøre er å gå inn på listography.com, trykke på sign up. Deretter taster du inn de få punktene, og så er du i gang!

Er du usikker på hvordan du setter opp lister, hvordan du forandrer bakgrunn osv, da finnes det en super guide her. Der står alt du trenger å vite!

Kilde: Om listography.

av:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce elementum orci mi, quis feugiat arcu. Morbi nulla felis, cursus sit amet adipiscing vitae, pretium non ante. Suspendisse at turpis vel sapien consectetur porta id at arcu. Aenean nisl lacus, pulvinar sit amet auctor ac, aliquet vel quam.

Les alle innlegg av

5 kommentarer

 1. Mette sier:

  Jeg elsker lister! :) Fint tips, Ida-Marie!

 2. Kristina sier:

  åh listography e så kjekt! oppretta konto for vel eit år sidan, og det er berre skikkeleg koseleg, har utruleg lyst på ei av notatbøkene deira ! :)

 3. Anita sier:

  Elsker Listography!

 4. Marit sier:

  Jeg digger listography!
  Ble kjempe irritert da plutselig det skjedde no klikk når jeg skulle redigere listene mine for noen måneder siden, og det endte med at jeg greide å slette den viktigste og lengste lista mi!

  http://listography.com/marit

Skriv en kommentar