Foto: Ida-Marie Fiskaa
Info

Bloggermagasinet er interessert i din mening!

5. januar, 2011 av

Vi i Bloggermagasinet har et brennende ønske om at vi stadig skal bli bedre og opprettholde kvalitet på innleggene våre. I denne forbindelse vil vi gjerne komme i dialog med dere lesere. Vi ser at antall unike besøkere ligger på mellom 100-150 lesere om dagen, og noen av dere har sikkert gjort dere opp et inntrykk av oss, har litt konstruktiv kritikk å komme med, litt ros eller noen forslag. Dermed ønsker vi gjerne at dere legger igjen noen ord til oss i kommentarfeltet under. Eksempelvis:

Hva synes dere er bra på Bloggermagasinet?
Hva savner dere eller skulle dere ønske det var skrevet mer om?
Er det noen emner eller lignende dere ønsker vi skal skrive om?
Hvem ønsker dere at vi skal intervjue?
Kunne du tenke deg å gjesteblogge for oss?

Da gjenstår det bare for oss å takke dere for tips dere har sendt inn til oss, e-mailer vi har mottatt og gode tilbakemeldinger på Twitter. Vi blir alltid veldig glade og inspirert av tilbakemeldingene deres, takk! Vi går herved inn i det nye året med hevet hode og store muligheter. Hurra for blogg-Norge!

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

18 kommentarer

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by Bloggermagasinet.com. Bloggermagasinet.com said: Bloggermagasinet.com ønsker din mening. Bidra gjerne med dine geniale tanker hos oss: http://bit.ly/hDW6BE [...]

 2. Ulrikke sier:

  Hei! Jeg synes dere har fått i gang et flott konsept, og jeg må også si at kvaliteten er gjennomført og god. Postene er veldig godt skrevet!
  Men for at prosjektet virkelig skal lykkes, bør det nok postes nytt innhold litt oftere,( uten at det går utover kvaliteten.) Jeg tror om dere f.eks hadde fått til å bytte ut anbefalte blogginnlegg daglig, ville dere kommet mye lengre. Gode blogginnlegg er ikke vanskelig å finne om man leter på de rette stedene, og det trenger jo ikke nødvendigvis være nye innlegg! :)

 3. Dorthea sier:

  Kanskje en samleside med skribentene hadde vært en idé? Liker veldig godt tips-innleggene, finner så mye nytt og fint slik! Har også funnet utrolig mange nye blogger som jeg aldri har sett før, very nice.

  Kunne gjerne tenke meg å gjesteblogge for dere! Problemet er vell egentlig om hva :P

 4. Dorthea sier:

  En ting til jeg kom på; under artiklene på forsiden hadde det vært fint med en “tidligere saker” sånn at man kan gå bakover i arkivet :-)

 5. Naitzel sier:

  Bloggermagasinet har fått en knallstart! Og med et slikt potensiale tror jeg det kan bli fenomenalt. Jeg håper dere etterhvert evner å nå bredt og dypt. Med det mener jeg: Ikke bare vise hva som er, men også gå inn, undersøke, drøfte. Analysere bloggverdenen, med andre ord. Det er det jeg tenker at et magasin skal gjøre. Siden dere ikke er så mange og ikke bor på samme sted er det kanskje vanskelig, i alle fall nå i starten.

  Og en liten teknisk ting som irriterer meg litt: På «Anbefalte blogginnlegg»-postene er tekst og bilde litt stygt oppstilt, hvor teksten begynner nederst på bildet. Dette tror jeg er noe Binka kan ordne :)

  Ellers: Well done!

  • Caroline sier:

   Takk for tilbakemeldingen Naitzel! Vi liker tanken på at vi etterhvert kan prøve oss på litt drøfting og analysering. Litt provosering også kanskje. Vi må bare kjøre oss skikkelig i gang først.

   Skal se hva vi kan gjøre med anbefalte innlegg delen, vi skjønner hva du mener.

 6. KAYSO sier:

  Jeg er titt og ofte innom Bloggermagasinet og synes konseptet virkelig er spennende. Dere har fått en fin start både med flotte innlegg og et utmerket design. Det jeg savner hos Bloggmagasinet er variasjon i innholdet… Eller – det er jo variert, men jeg synes det kommer så tydelig frem at dere kun poster det som interesserer dere som skribenter og ikke tenker på å dekke en større lesergruppe, hvis dere skjønner hva jeg mener?

  Jeg liker forsåvidt det dere skriver om, men jeg hadde blitt kjempeglad om dere kanskje fikk med litt om andre ting også, interiør feks? Anbefale noen blogginnlegg som ikke bare handler om foto, litteratur og “psyke”. Hehe, mulig jeg var litt streng nå, men jeg savner variasjonen som må til for å treffe en større leserskare.

  Gleder meg til å følge med videre :)

 7. marlene sier:

  Synes dere er veldig flinke! Men føler egentlig ikke dere er kommet helt i gang enda? Det er så få oppdateringer at det virker som det stopper litt opp. Så jeg har ingen skikkelig mening enda. Men so far, so good! Tror det kommer til å bli supert når vi får se litt mer :)

  • Caroline sier:

   Ja, du har nok rett i at vi er i startfasen ennå. Men vi tar til oss det du sier, og skal prøve å oppdatere på anbefalte innlegg mye oftere. Takk for tilbakemeldingen Marlene!

 8. Anna sier:

  Skriv gärna om de norska storbloggarna, vad ni tycker om dem och så
  ( har inte så stor koll på vilka de är eftersom jag är från sverige )

 9. Jeg har i grunn ikke så fryktelig mye å si om dere, men jeg synes dere holder en god kvalitet på det dere poster, og mye nyttige tips og fine anbefalte blogginnlegg. Føler at det er en overvekt av fotorelaterte innlegg, og det er jo fint, men tenker at litt mer “tekstblogging” ville vært fint, men vet at interessen kanskje ikke er like stor for det.

  Synes dere er flinke, jeg hadde i alle fall ikke fått til noe som dette(når jeg pålegger meg å produsere innhold så går det aldri bra)!

 10. Caroline sier:

  Her kommer det frem mye viktig og bra som vi ønsker å ta tak i, tusen takk for at dere bidrar! :) Vi skal drøfte det dere sier sammen.

 11. Lasse Olsen sier:

  Jeg kom over bloggmagasinet etter en tweet fra Thomas Moen. Jeg liker at det virker som dere fokuserer på å ha fine bilder osv. Ser noen har kommentert på at dere blogger for lite, men det gjør heller at jeg lengter etter et nytt innlegg. Hvis det blir pumpet inn innlegg hele tiden er det jo ikke noe å glede seg til.

  Det vises at dere liker det dere gjør og at dere er inspirerte. Kom gjerne med noen nasjonale eller internasjonale intervjuer. Det er alltid gøy å lese andre sin historie. Hvem det måtte være har jeg ikke peiling på.

  Er det en ting jeg har lært etter å ha blogget i noen år så er det at statistikk kan gjøre deg blind. Det skal ikke ha noe å si om du har 10 lesere eller 5000. Man burde alltid jobbe for å gjøre den til den beste siden noensinne. Hvem vet – en av de 10 leserne kan være en viktig person.

  Og hvis dere trenger hjelp til et eller annet så er det bare å si ifra.

  Lykke til

Skriv en kommentar