kopi
Sosiale Medier

Millas topp 5 + 1 til

2. januar, 2011 av

Da tenkte jeg at jeg skulle starte 2011 med å dele mine “topp 5 + 1 til” med dere. Jeg er jo, som sikkert mange andre, veldig glad i det O store internett. Så glad i det at når jeg var hjemme på juleferie og ikke fikk bruke dataen min, skjønte jeg hvor mye det egentlig tar opp tiden min OG hvor usosial jeg blir av det. Anyways, eller uansett som det sies på norsk, her kommer de:

Spotify
Jeg elsker musikk, hvem gjør ikke det? Musikk er en del av min hverdag. Den gjør meg glad. Den gir meg tårer på triste dager. Den trøster meg. Den får meg til å le. Men det jeg elsker med den aller mest, er at den gir meg inspirasjon når jeg trenger det. Og spotify er den plassen på inernettet jeg bruker mest. Det beste med Spotify er at du nå kan dele lister med andre. Med vennene dine på facebook. Du kan se gjennom listene, oppdage ny og spennende musikk nesten hver dag. Jeg elsker Spotify. Og siden jeg er i et positivt humør skal jeg dele en av listene mine med dere:
Når du vil reisa te ein aen planet

Facebook
Jepp, jeg er blitt facebookslave. Jeg er en av dem som har facebooken min framme hele tiden. Det skjer egentlig ikke så mye der, men det er en veldig fin måte å holde seg oppdatert på. Spesielt når de fleste av vennene dine bor i Haugesund.

Flickr
Jeg er ikke så flink til å oppdatere min flickr for tiden, men mangler jeg inspirasjon så kikker jeg ofte innom der. Det fins så mange flinke fotografer der ute. Og det at flickr gjør det mulig at jeg får se disse kunstverkene er fantastisk. Har du ikke en flickr konto? Vel da synes jeg du skal skaffe deg en.

Thinkexist
Trenger du en overskrift til et innlegg på bloggen din? Da synes jeg du skal stikke innom thinkexist. Der kan du finne sitater om alt mulig fra de mest kjente filosofene, kunstnere, forfattere til de mest ukjente. Jeg er en flittig bruker av dette nettstedet og synes flere bør stikke innom. Ikke bare oppdager du vakre ord, men du får et lite innblikk i hva de forskjellige menneskene tenkte da de levde. Ta Albert Einstein for eksempel, GUD så mye klokt han sa. Og for en mann. Og ja for ikke å glemme Shakespeare. Ingen kan vel si noe om kjærlighet på den måten han gjorde det. Jeg sier det bare; stikk innom!

Bloglovin
Det er et sted hvor du kan følge med på andre bloggere. Jeg følger en del bloggere nå, og hver gang de legger ut et nytt innlegg, så får jeg vite det. I tillegg kan du sjekke hvor mange som følger din egen blogg. Jeg er blitt helt hekta på det for tiden. Sjekker det hver dag. Og ser jeg at jeg har mistet en følger, eller flere, så blir jeg så lei meg at det er helt latterlig. Hehe. Men for et nettsted altså.

Og nå kommer vi til 1 til, og det er vakre Kristina
Ingen skriver så fine historier som Kristina. Og på nynorsk i tillegg. Jeg stikker alltid innom bloggen hennes, nettopp fordi hennes ord rører noe ved meg. Hun får meg til å ville bli en bedre skribent, og får meg til å drømme om forfatterskap. Og vet dere hva? Jeg tror hun kommer til å bli en forfatter. Da skal jeg kjøpe bøkene hennes. Når jeg ville starte et nytt prosjekt på bloggen min, så visste jeg akkurat hvem jeg ville spørre, og det var hun. Og snart begynner det folkens, gled dere.

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

8 kommentarer

 1. Kristina sier:

  åh, du er så god milla! blir heilt rørt eg! :) <3

 2. Ida-Marie sier:

  så herlig milla! du er veldig flink å skrive, og det samme er kristina, så dette fortjente hun! :)

 3. Sandra sier:

  Jeg skal sjekke ut dette Thinkexist-stedet! Hehehee, elsker sitater og sånt, så dette blir vel jeg hektet på. :)

  Og jeg er enig: Kristina er fantastisk flink, blir alltid så glad når hun har oppdatert. Også har vi Bloglovin’ som sier fra med en gang. Elsker det!

  Internett altså. Kan ikke leve med det, kan ikke leve uten det. <3

 4. er innom thinkexist nettstedet as we speak=) det hender inspirasjonen til overskrifter glimter med sitt fravær..

 5. Anette sier:

  Det var mye av det samme som jeg alltid må innom :D Og Kristina sin blogg er selvfølgelig en av dem.

Skriv en kommentar