IMG_7999
Fotografer

“It’s a constant force, like sunlight, or gravity.”

26. desember, 2010 av

For snart to år siden hadde jeg akkurat kommet hjem fra turen min til Kenya, da jeg kom over en side som mange bloggere hadde anbefalt. Den het Days With My Father. Det var fotografen Phillip Toledano sin historie fra 2006 til 2009, der faren hans var i sentrum. Moren til Phillip døde, og han fikk derfor ansvaret for faren sin. Det han ikke hadde visst var hvor mye moren hadde skjult for ham i forhold til hvor forvirret faren var blitt de senere årene. Han hadde ikke Alzheimers, men han hadde ingen korttidshukommelse. Jeg elsket denne siden med en gang jeg begynte å lese og se på bildene, og satt til slutt igjen med mange tårer og en stor klump i halsen. For et halvt år siden fikk jeg en mail fra Phillip som fortalte at siden nå hadde blitt til en bok. Jeg bestilte den med en gang. Og gurimalla.

Det er en absolutt nydelig og trist fortelling, uansett om du leser og ser på hjemmesiden eller i boken. Så hvorfor skal man kjøpe boken når man har nettsiden?

Det er en nydelig innbundet bok, men den er også kjempefin om du tar av papiret utenpå. Det gjør meg nesten usikker på hvordan jeg vil ha den. Den er også liten og nett, egentlig perfekt bok å ha på kaffebordet.

Jeg elsker rett og slett denne boken, det er den nydeligste fotoboken jeg noen gang har “lest”. Du kan få kjøpt den her til omtrent 120 kroner, vel verdt alle kronene.

Hva tror du, skal du kjøpe den?

av:

Anette (19) går bachelor i Historie på Blindern (UiO). Derfor er hun for det meste på lesesalen i flere timer om dagen, men når hun ikke er det leser hun bøker, hører på musikk, ser filmer og tonnevis av serier. Det er også sånt hun skriver om på bloggen sin; www.ladynetta.net

Les alle innlegg av

7 kommentarer

 1. Mette sier:

  Jeg kom over denne siden for noen måneder siden, og jeg ble helt målløs. Det var både nydelig og rørende å lese, og tårene rant når jeg kom til den siste siden. Fantastisk!

 2. Marlene sier:

  Har lest igjennom den nettsiden mange ganger! Men var lenge siden sist gang, så det var fint å lese den igjen. Fantastiske bilder, veldig enkle og uttrykksfulle og en nydelig historie. Veldig fint at dere tokk den fram her! :)

 3. Speilvendt sier:

  utrolig rørende bok/side, tårene renner når jeg blar gjennom bildene.
  tusen takk for tips!

 4. [...] Ta turen innom Bloggermagasinet og les innlegget mitt om boka Days With My Father, jeg gidder ikke å legge den ut her også, men jeg kommer nok til å nevne den om noen dager i et [...]

 5. [...] hvor ble det av deg i alt mylderet? En fantastisk 600-siders bok som gjerne kunne vært lengere. Days With My Father. En av de fineste fotobøkene jeg har lest, og jeg gråt så hardt. Meg eier ingen. Ble skuffet [...]

 6. Mette sier:

  Åååh, jeg vil ha den boken. :) Elsket den serien første gang jeg så den, og hva er vel bedre enn å ha noe man elsker i innbundet form? :) Jatakk.

Skriv en kommentar