4904815359_dbdaf97c80_b
Tips

Idas topp fem favoritter

23. desember, 2010 av

Som regel, når jeg ikke er på nett, lurer jeg på hva de nyeste oppdateringene på mine favoritt nettsider kan være. Det er visse sider jeg er avhengig av. Sider jeg bare må innom med engang jeg kobler opp macen. Jeg vil gi dere ett lite innblikk av hva som er mine topp 5 nettsider.

1. Lill-Veronica.blogspot.com

Den unge og fantastisk dyktige fotografen og bloggeren Lill-Victoria. Dette er en blogg som både inspirerer og motiverer. Den får meg virkelig til å ville plukke opp kameraet, dra med meg noen modeller og fotografere i vei. Denne bloggen må jeg innom flere ganger daglig. Ikke bare for å sjekke om hun har oppdatert, men også for å lese gamle og gjenglemte innlegg og for å se på bildene hennes, gang på gang. Gid jeg var like kreativ som denne jenta. En blogg som virkelig fortjener en titt!

2. Foto.no


Hva er vel bedre enn å kunne lese flotte fotoartikler, se på andre fotografier og ikke minst, dele dine egne bilder og få konstruktiv kritikk? Er du en person som liker alt dette? Da er foto.no den rette siden for deg. En fantastisk side, som passer for alle fotointeresserte. Jeg har lært mye gjennom denne siden, og er hundre prosent sikker på at jeg kommer til å lære mer der i fra. Jeg bruker den ikke så mye til å poste mine egne bilder, mest til å lese tips og artikler og se på andres bilder.

3. Bloglovin.com


Det er nesten ikke noe annet  si om Bloglovin enn at det rett og slett er supergenialt. En enklere måte å følge oppdateringer fra dine favorittbloggere finner du ikke. Alt man trenger å gjøre er å søke opp bloggen du ønsker å følge, og deretter trykke på “følg blogg”-knappen. På den måten dukker alle de nye innleggene til bloggene du følger opp under “Nye innlegg”. En fantastisk måte å følge med på favorittenes oppdateringer. En side jeg anbefaler til absolutt alle!

4. Flickr.com


Flickr må være min favoritt inspirasjonskilde. Det fnnes utrolig mange flinke mennesker der ute, som har så mye kreativitet og inspirasjon å dele. Derfor er flickr en fantastisk mulighet til å dele og få inspirasjon fra. Lag din egen konto, del dine egne bilder eller se på andres bilder. Mangel på inspirasjon? Da burde Flickr være ditt neste stopp. Klikk deg inn, og la deg inspirere.

5. Twitter.com


Twitter er ett nettsamfunn som lar brukere dele og lese andres statusoppdateringer, også kalt tweets. En utrolig praktisk måte å oppdatere andre om hva du eks. gjør akkurat nå eller hva du spiste til middag, om dette skulle vært interessant å dele med andre. Man følger de man vil, og får deretter de du følger sine oppdateringer. Jeg oppdaterer Twitter daglig, og synes det er en supert.

Kilde: Wikipedia, om Twitter.

av:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce elementum orci mi, quis feugiat arcu. Morbi nulla felis, cursus sit amet adipiscing vitae, pretium non ante. Suspendisse at turpis vel sapien consectetur porta id at arcu. Aenean nisl lacus, pulvinar sit amet auctor ac, aliquet vel quam.

Les alle innlegg av

5 kommentarer

  1. Veronica sier:

    Å så hyggelig, tusen takk! :D :D

  2. kjempefint Ida! Veronica er så flink! :))

Skriv en kommentar