Foto: Eirik Urke (urke.com)
Tips

Intervju med Thomas Moen

22. desember, 2010 av

Vi har vært så heldig å få et intervju med selveste Thomas Moen! Han er en gründer, rådgiver, prosjektleder og kurs- og foredragsholder innen sosiale medier – og grunnleggeren av bloggportalen iPublish. Han er også å se på SofaPrat sammen med Arnt Eriksen, noe som vi anbefaler dere å følge med på om dere er interessert i blogging og sosiale medier på et litt høyere plan enn det vanlige.

I dette intervjuet som Thomas har vært så snill å lage en video av, får dere høre litt mer om han personlig, om hva han synes om blogging og sosiale medier og tips til deg som blogger. Vi oppfordrer dere til å legge igjen en kommentar der dere forteller hva dere likte ved intervjuet, og besøk også gjerne Thomas på hans blogg thomasmoen.com.

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

4 kommentarer

 1. Caroline sier:

  Fantastiske tips på slutten der, Thomas. Det er viktig å ha fokus på slike momenter!

 2. Likte tipsene veldig godt!

 3. Ida-Marie sier:

  Flotte svar, og fantastiske tips, Thomas!

 4. Thomas Moen sier:

  Takk! Hyggelig at dere likte tipsene, og at jeg ble spurt.

  Ønsker alle en god jul :)

Skriv en kommentar