unicorn
Fotoblogger

Skal vi ta sista bussen hem?

8. desember, 2010 av

Jeg leter, ser, og blir ofte anbefalt mange forskjellige fotoblogger. Og de fleste er nydelige. De jeg følger er unike på sine egne måter, men jeg kan jo ikke skrive om alle. Jeg har heller ikke noen spesielle favoritter, derfor bestemte jeg meg for å undersøke bloglovin. Jeg brukte drøyt en halvtime og kom over denne fine bloggen, med det som må være det søteste bloggnavnet i verden; sista bussen hem.

Jeg ble forelsket. Hvorfor har jeg ikke sett denne før? Bildene er så enkle og fine. Lyset som hun fanger i hvert bilde er umåtelig vakkert. Jeg vil se gjennom kameraet slik som hun gjør. Jeg vil sitte i hennes stue. Drikke hennes te, hvis hun har det, og høre på musikken hennes.

Jeg vil sitte i senga hennes med en liten og søt bok. Drømme meg vekk til et lyst og vakkert sted hvor enhjørninger regjerer. Se på verden med hennes øyne. Leve hennes liv, men bare for en liten stund. Ja, for jeg liker jo egentlig mitt eget liv. Men kanskje jeg kunne lånt hennes, bare for en uke eller to? Besøk henne da vel.

Foto (øverst): Milla (unicorn brush: http://darkgarden.deviantart.com/)
Foto (resten): Isabell Kristinä

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

7 kommentarer

 1. LETT at jeg skal sjekke henne ut, var helt ukjent for meg! Takk! :)

 2. Mette sier:

  For noen nydelige bilder! wow – helt eventyrisk. :) Men faktisk likte jeg det øverste best og nå ser jeg jo at det er du som har tatt det, hehe. ;) Fint tips uansett. ;)

 3. Silje Louise sier:

  Hun må jeg sjekke ut :D Det kattebildet var herlig!

 4. Anette sier:

  Åh, det var nydelig, spesielt søte blunke-katten :D Da må jeg bare ta en tur innom :)

 5. Maiken sier:

  Ah, takk for tips! Hun var jo utrolig inspirerende! :) har aldri hørt om den bloggen før jeg heller!

 6. Anna sier:

  himla fin blogg dedär faktiskt. Önskar bara att hon uppdaterade oftare!

Skriv en kommentar