Foto: Anette (www.ladynetta.net)
Tips

Liker du å lese?

5. desember, 2010 av

Har du noen gang hørt om Cappelen Damms bokbloggturné? Vel, om du ikke har hørt om det synes jeg du skal ta deg en tur innom Bokbloggturneen.com. Bokbloggturnéen begynte som en idé fra en blogger og flere andre som meldte interesse sommeren 2009. Første Bokbloggturné startet 3. august 2009 med Hvis jeg blir av Gayle Forman, og det har vært flere turneer siden den gang. Jeg, Caroline, er selv med på dette og finner det meget givende, morsomt og lærerikt.

Noen av dere lurer sikkert på hvordan en slik turné fungerer? En aktuell bok blir sendt ut til ulike bokbloggere landet rundt, og fra en gitt dato vil det hver dag kommer en ny anmeldelse fra en ny blogger. Alle linker til bloggeren før og etter, dermed kan man klikke seg videre og lese ulike meninger om samme bok.

Har du som blogger lyst til å bli med?
Cappelen Damms bokbloggturné er i stadig utvikling, og de søker nå enda flere nye bloggere. Særlig ser de nå etter ungdommer som har lyst til å blogge om ungdomsbøker. Send en melding til Nina Aalstad i Markedsavdelingen Barn/Ungdom om DU har lyst å bli med på dette spennende prosjektet!

Foto: Anette

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

5 kommentarer

 1. Åshild sier:

  Så gøy! Sendte henne like gjerne en melding og skrev at jeg var interessert. Håper jeg blir tatt inn :)

 2. Milla sier:

  hvis eg hadde vært ein bokorm så hadde eg meldt meg på detta ;)

 3. Mette sier:

  Oi, så gøy. :) Jeg kunne tenke meg å anmelde bøker, elsker jo å lese – men har oppdaget at jeg ikke har tid til å fullføre med mindre jeg er på en ukes ferie. ;P Er fortsatt ikke ferdig med Exodus! :U

 4. Kathleen sier:

  Jeg skal være med neste år! Har nettopp fått tildelt min første bok.

 5. [...] Jeg er enda en gang med på Bokbloggturneen til Cappelen Damm. Du kan også finne dem på Facebook. I går skrev Englehår om boken, og i morgen skal Gina skrive om den. Hvis du vil finne ut hvordan du kan bli en del av dette, har Bloggermagasinet, som jeg er en del av, skrevet om det her. [...]

Skriv en kommentar