IMG_0068
Fotografer

Fotograf i særklasse

4. desember, 2010 av

Alle som har øye for foto, har vel en fotograf man ser opp til. En fotograf man drømmer om å bli like flink som. For meg må dette være den unge, men utrolig talentfulle Nirrimi Hakanson. Denne jenta vet virkelig hva hun driver med, og ikke bare det, hun legger sjelen sin inn i hvert eneste bildet. Man kan se at hennes kjærlighet for fotografering er stor, for bildene hennes er helt fantastiske. De er noe utenom det vanlige, de skiller seg ut. Magiske. Hun er så dyktig. Så utrolig, utrolig dyktig.

Nirrimi er bare 18 år, og har fotografert “nonstop”, som hun selv sier, siden hun var 13 år. Hun beskriver at fotografering begynte som en besettelse, men at det nå er alt hun er. Hun har oppnådd så sykt mye på utrolig kort tid. På bare to år har hun bl.a vunnet to nasjonale fotografi priser og en internasjonal pris. Dette er en jente som inspirerer, og er ett forbilde, ikke bare for meg, men også for mange andre der ute i denne store verden.

“Whether I’m shooting an international fashion campaign or my younger sister in my backyard, I always feel the same. Like I never want to stop. I’m a gypsy living out of a suitcase but at least I never stop moving, never stop creating.” – Nirrimi Hakanson

Når man oppdager slike dyktige fotografer, vet man ikke helt hva man skal si, eller i dette tilfelle, skrive. Man får ikke ned de riktigte ordene, som beskriver bildene på den rette måten. Et bilde kan ha et budskap, men kan bli tolket forskjellig fra øye til øye. Det eneste man kan gjøre er å se på bildet. Sette seg inn i det, og begynne å tenke. La bildet snakke til deg. Tenk over alle detaljer, alt har en historie bak seg. Man må la seg inspirere. Du må la deg inspirere av de fantastiske bildene til Nirrimi Hakanson.

Foto: Nirrimi Hakanson.

av:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce elementum orci mi, quis feugiat arcu. Morbi nulla felis, cursus sit amet adipiscing vitae, pretium non ante. Suspendisse at turpis vel sapien consectetur porta id at arcu. Aenean nisl lacus, pulvinar sit amet auctor ac, aliquet vel quam.

Les alle innlegg av

13 kommentarer

 1. Caroline sier:

  Takk for et fantastisk innlegg Ida-Marie! Nirrimi er helt utrolig dyktig, og jeg ble virkelig inspirert! True story! Nå gleder jeg meg skikkelig til å kjøpe nytt speilrefleks å bruke det sammen med mitt 50mm f/1.4 objektiv!

 2. Marlene sier:

  Ja, hun var helt fantastisk flink! Har sett mye av bildene hennes etter at Helene anbefalte henne. Ble sykt imponert.

  Flott artikel, Ida! :)

 3. Anbjørg sier:

  Hun var jo helt fantastisk! Takk for at du delte dette med oss, enda mer inspirasjon fra en utrolig dyktig jente!!

 4. Åshild sier:

  Nirrmiri er så utrolig begavet! Inspirerer virkelig til å ta opp kameraet selv og eksperimentere :)

 5. Mette sier:

  Jeg er helt enig i det du skriver – hun er rett og slett fantastisk. Og at hun har kommet seg opp og frem på så kort tid, det er utrolig inspirerende. Hun er rett og slett en fantastisk fotograf, og jeg blir utrolig inspirert av bildene hennes.

  Flott skrevet, Ida! :)

 6. Oi, har faktisk aldri hørt om denne fotografen før. Men fy faen så dyktig hun er! Tusen takk for dette flotte innlegget Ida! Nå kan igjen bli inspirert av en dyktig fotograf,

 7. [...] Ny artikkel på bloggermagasinet.com skrevet av meg: “Fotograf i særklasse“. [...]

 8. Jakob sier:

  Nirrimi er helt sykt flink, virkelig en jeg ser opp til. Foressten så skriver du kjempe bra! :)

 9. Mina Sofie sier:

  Utrolig fine bilder, tenkt å kunne ta noen sånne bilder..!

 10. Julie sier:

  Jeg må si det er inspirerende at unge har laget denne siden! Jeg blir skikkelig inspirert til å skrive :) Det var et flott innlegg Ida-Marie, og Nirrimi Hakanson er en skikkelig dyktig fotograf!

 11. Mette sier:

  Elsker fotograf-tipsene dine, Ida-Marie! :) Veldig bra.

Skriv en kommentar