megslott
Tekstblogger

If you see the magic in a fairy tale, you can face the future

2. desember, 2010 av

Du er trist. Og lei. Kroppen vil ikke virke. Det er kaldt og du gjemmer deg under et pledd. Sola vil ikke noe annet enn å skinne midt i fjeset. Du blir sint, og reiser deg opp for å lukke gardinene. Alt er et ork. Så skrur du på dataen. Du har fått en finfin kommentar og stikker til bloggeren for å svare. Du blir sittende å lese lenge. Hvert ord. Hver linje. Plutselig blir du varm i kroppen. Ordene rører noe ved deg. Det er sårbart. Det er vakkert. Du glemmer kulden, og sinne forsvinner. Du smiler.

” han har blåa jeans och okammat hår
det faller inte över axlarna längre
letar sig inte ner för ryggen nu
det bara är, sådär som det är ibland
han bara finns, utan att kunna försvinna
snötäcktmark under skor under stegen mot någonting
hur ska man kunna veta vad han tänker
styr stegen bortåt
folkmassor skys och en rädsla för skott i ryggen jagar bort
en gång var jag den som flydde iväg
hittades plockades upp togs hem
omstoppad med ord och famn
hur gör man
frågade hon “

Emma (emmadowntown.blogg.se) er en svensk blogger som skriver så fine, små historier at du drømmer deg vekk. Du drømmer deg vekk til et eventyrland. Av og til er eventyrlandet mørkt og trist, mens andre ganger er det det fineste eventyrlandet du vet om. Hun er en poet i mine øyne og jeg elsker hennes ord. Derfor deler jeg denne bloggen med dere. Hun er fantastisk.

Foto: Milla
Quote: Danielle Steel

av:

29 år gammel Haugesundar som har tulla seg vekk te feilsiå av Norge; østlandet. Hu like å ta bilder, skriva dikt, tegna og masse photoshopping. Nysjerrig? Stikk innom websiå nas då vel: heroesandme.com

Les alle innlegg av

5 kommentarer

 1. Caroline sier:

  Nydelig og herlig, Milla! <3

 2. Kristinemar sier:

  helt enig med deg! jeg drømmer meg også vekk. Kjempebra blogg tips! :)

 3. Sunslayer sier:

  Kjempeflott blogg! Hun her er virkelig god på ord, takk for tips!

 4. Anette sier:

  Åh, det var jo rett og slett nydelig, hu har jeg ikke hørt om før heller! Takk for tips :)

Skriv en kommentar