Foto: Ida-Marie Fiskaa
Info

Velkommen til Bloggermagasinet!

1. desember, 2010 av

Vi i redaksjonen er stolt av å presentere den nye websiden vår Bloggermagasinet.com! Her skal vi dele ideer, informasjon, intervjuer, inspirasjon, bloggskatter, tips og mye mer. Vårt hovedfokus er å skrive om saker som omhandler blogging og sosiale medier, men også andre ting som kan engasjere og glede dere.

Om dere vil følge med på hva som skjer her inne kan dere gjerne følge oss på Twitter eller på Bloglovin. Dere må gjerne også sjekke ut vår Facebookside der dere kan kommunisere med oss kontinuerlig. Vi blir veldig glad for innspill fra dere!

Ellers håper vi virkelig dere vil kose dere på Bloggermagasinet i fremtiden. Vi skal gjøre vårt ytterste for å poste nyttige, fine og kvalitetspregede innlegg.

Foto: Ida-Marie Fiskaa

Caroline (22) er en barnevernpedagogstudent fra nordlysbyen Harstad. Hun engasjerer seg i sosiale medier, teknologi, litteratur, musikk, reise, vitenskap, barn & ungdom, filosofi og foto. Ganske mye med andre ord! Du kan besøke henne på hennes private blogg www.icarroi.com og på Twitter der hun heter @icarroi.

Les alle innlegg av

16 kommentarer

 1. Marte sier:

  Ey, den her har jeg venta på! gleder meg til å følge med! Førsteintrykket er jo konge, men så har jeg jo ikke akkurat sjekka ut så mye ennå.. :D Men tror (og håper) det her får fram de bloggene som er skikkelig bra og inspirerende, ikke bare typiske rosabloggere som vi ser overalt ellers…

  Lykke til! =)

 2. Mette sier:

  Syns dette er et utrolig godt initiativ! :) Har gledet meg lenge til å se det endelige resultetet – og jeg syns det ser utrolig bra ut. Tror dere kommer til å nå ut til veldig mange, og det virker som dere som står bak dette, er flinke mennesker som har talenter både innenfor skriving og foto. Jeg tror dere har mye godt å komme med. Det blir spennende å se hvordan det blir videre! :) Stå på og lykke til, jeg har troen på dere!

 3. Kristine sier:

  Både innhold og layout ser kjempebra ut! Gleder meg til å følge med videre!

 4. Letmeshowyou sier:

  Dette blir spennende :)

 5. Carina sier:

  Spennende!!! Må si det ser kjempeflott ut. Gleder meg til å følge med :)

 6. Speilvendt sier:

  Dette ser utrolig lovende ut! Håper dere kommer til å fortsette å bruke egne bilder. Og håper dere ikke begynner å skrive om kjendiser og mote og sånt… boring. Håper på dybde, mening og flotte intervjuer og anmeldelser. Hurra for dere!!

 7. Åshild sier:

  For et fint tiltak! Gleder meg til å lese videre :-D

 8. Silje Louise sier:

  Utrolig bra tiltak! Syns dette ser kjempebra ut, og gleder meg til å følge dere videre :)

 9. Eirin sier:

  Utrolig bra initiativ! Gleder meg til å se hva som skjer :D

 10. Synes Bloggermagasinet var en super ide! :D

 11. Kristinemar sier:

  dette blir så utrolig bra! ah, kunne ønske jeg kunne bli med selv, men er så mye opptatt og tipper jeg ikke hadde rukket deadlinen noen ganger :/ kjipt. Hvis man skal sette foten sin inn i noe som dette, burde man virkelig være klar over hva man “tråkker” seg inn i :-) Og det er jeg sikker på at alle dere gjør. Gleder meg til å se mer av dette og denne nettsiden har allerede blitt lagt til i bokmerker. Vurderer egentlig å ha den som startside også, hihi, men det skal facebook få lov til å være, for denne siden er unik uansett hvordan man vrir og vender på det :-) Klarer nesten ikke å vente på at det kommer mer å lese! :D:D hihi

 12. Sunslayer sier:

  Så spennende! :-) Gratulere med å være oppe på fote :-D

 13. Oi, så spennende! :-) Gleder meg til å følge dere!

 14. Helene sier:

  Jeg må si jeg så langt liker denne saken ganske godt, det meste var både verd å lese og godt skrevet :)

 15. Daniel sier:

  Artig og interessant side Binka har designet for deg/dere her :) Dessuten så er enkelte av innleggene fint lese stoff for sånne bloggere som oss. Gleder meg til dette blir så stort at det kommer i papirutgave, da håper jeg og bloggen min kan komme på forsiden endag :)

Skriv en kommentar