Bokhjerte
Tekstblogger

“Han smiler. Ikke slik han smiler når han er med kompisene sine.”

30. november, 2010 av

“Jeg våkner til solskinn fra vindusruten. Smilende snubler jeg ut av sengen og inn på badet. Med tannkosten i munnen og øynene studerende i speilet på alle mine imperfections  kommer alle de negative og deprimerende tankene tilbake. Smilet vender oppned, og før jeg engang klarer å legge fra meg tannkosten står jeg der hulkende, med tårevåte kinn og rinnende nese. Klokken er over tolv, han burde være våken nå.”

Sunslayer har det jeg vil kalle en tekstblogg, altså en blogg med fokus på de gode, inspirerende og gjennomtenkte tekstene. Ikke så mye dilldall, fokuset ligger på hva man kan få frem med ord. Og hun får det virkelig frem! Hun er anonym på bloggen, men det gjør ikke så altfor mye, man føler allikevel at man kjenner henne utifra tekstene. Bloggen er også relativt ny, første innlegget kom 30 september i år. Det er utrolig gøy å finne en blogg som fenger fra første innlegg.

“Han smiler. Ikke slik han smiler når han er med kompisene sine. Nei, dette smilet er kun for meg. Du vet, når noen smiler mot deg og du blir helt varm inni kroppen, for du vet og føler hvor mye kjærlighet som ligger bakom smilet? Sommerfugler.”

Foto: Anette

av:

Anette (19) går bachelor i Historie på Blindern (UiO). Derfor er hun for det meste på lesesalen i flere timer om dagen, men når hun ikke er det leser hun bøker, hører på musikk, ser filmer og tonnevis av serier. Det er også sånt hun skriver om på bloggen sin; www.ladynetta.net

Les alle innlegg av

5 kommentarer

 1. Kristinemar sier:

  en virkelig vakker blogg! anonyme bloggere er så altfor sjeldne. Greit å ha litt privatliv, slik at man slipper at veldig mange veit hvem man er. :)

 2. Sunslayer sier:

  Kjempefin vurdering av bloggen min, blir helt varm og glad sånn inni meg jeg, tenk at du følte min var verdt å nevne her! :-)

  Må si bloggermagasinet ser bra flott ut, skulle ønske jeg hadde tid til å ta part, for dette ser jeg blir bra!

  • Anette sier:

   Det er selvfølgelig bare hyggelig, og alt jeg skrev var sant :)
   Du får ta en tur innom med et gjesteinnlegg en gang da vettu, det tror jeg vi hadde vært glade for!

 3. Great site. A lot of useful information here. I’m sending it to some friends!

 4. Valuable info. Lucky me I found your site by accident, I bookmarked it.

Skriv en kommentar